2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بله فشار میدن من یه بار تو ربکاوری فشار دادن یه بار تو بخش انقدم جیغ زدم پرستاره زهرش ترکید... کلا من کم تحملم فقط من تو بخش جیغ میزدم هم برا فشار هم برا پایین اومدن از تخت

شما تهران عمل کردی؟

عزیزم شما چندوقتته کی وقت سز دارین؟؟؟

تهرانی؟

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

میگن خیلی درد داره 

اطرافیانم تجربه کردن میگن مردیم و زنده شدیم 

شما چطور 

اگه اینجوری درد میکشن بعد از عمل و چند بار فشار میدن شکم تازه بخیه خورده رو چرا بیشتر میل به سزارین بالاست؟

آره راسته. شکر خدا بیهوش بودم نفهمیدم. ولی وقتی به هوش اومده بودم‌ یه پرستاری اومد دستشو آروم گذاشت رو شکمم میخواست فشار بده ولی پشیمون شد گفت تو رو فشار دادن.

فکر کنم از شدت فشاراشون بود وقتی به هوش اومدم تا یکی دو روز پایین دنده هام درد میکرد

نه دو بار میان فشار بدن ببینن بخیه ها رو خوب زدن؟خوناب نزنه بیرونقابل تحملهچیزی نیست

پس من چرا چیزی یادم نیست ۲ بار زایمانم کردم هر دو سز

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
آره راسته. شکر خدا بیهوش بودم نفهمیدم. ولی وقتی به هوش اومده بودم‌ یه پرستاری اومد دستشو آروم گذاشت ...

وای نه 

من خیال میکردم با سزارین راحت بچمو دنیا میارم اینجوری که بیشتر درد میکشم

پس من چرا چیزی یادم نیست ۲ بار زایمانم کردم هر دو سز

اصولا فشار میدن

من سزارینی های دور و برم هنه رو فشار دادن

درد داره یه کم

میخوان ببینن خوب دوختن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
2810