2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم یه خط داشتم چند ماه این شماره ها تک میزون بهش شبب نصفه شب روز 

و قط می‌کرد

ب اپراتور ایرانسل گفتم گفت اینا شرکت‌های تبلیغاتی خارجی ک تماس میگیرن شارژ خط های ایرانی رو صفر کنن اصلا جواب ندین بهشون

سلام منم یه خط داشتم چند ماه این شماره ها تک میزون بهش شبب نصفه شب روز و قط می‌کردب اپراتور ایرانسل ...

جواب نمیدم ولی چون یه مزاحم دارم شک دارم اینا از شرکت خارجی هستن با از شماره مجازی😐

این شماره ها رو؟

بهشون اطلاع بده ک از طریق های مختلف مزاحمتون میشن و شماره های عجیبی دارن 

احتمالا خودشون ازت ميخوان ک شماره ها رو بهشون بدی 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
اینا هیچ کدوم کد ایرانو ندارن اگر تو گوگل سرچ کنی اکثرا از آنگولا وکشورهای آفریقایی زنگ میزنن

اره ولی شوهرم میگه شماره های مجازی می خرن می زنگن از اوناس .‌‌... منم نمیدونم شماره مجازی آن یا ن

اگه بدونم آدم خاصی نیست خیالم راحت میشه شوهرم میگه شماره مجازیه!

نترسید اینا اکثراتوسط ربات های سیستمی هستن من یکسال درگیرشدن بودم بزاریدشون لیست رد 

از خارجن شانسی خطوط ایرانی رو تماس مبگیرن

بهشون اطلاع بده ک از طریق های مختلف مزاحمتون میشن و شماره های عجیبی دارن احتمالا خودشون ازت ميخوان ک ...

یه ماهه اعصابمو خراب کرده اول تو تلگرام بعد روبیکا بعد شاد! الانم این شماره ها!

نترسید اینا اکثراتوسط ربات های سیستمی هستن من یکسال درگیرشدن بودم بزاریدشون لیست رد از خارجن شانسی خ ...

اخه به هر دو سیم کارتم زنگ می زنه! عجیب نیست؟ اگه شماره مجازی نباشه خیالم راحت میشه