2777
2789

چیکار کنم منم برام مهم نباشه؟ میخوام به شوهرم بگم دیگه اصلا درمورد قسط وام و چک و طلا و پول با من حرف نزن فقط درمورد مسائلی که استرس بهم وارد نکنه حرف بزنه..اخه رفته طلا خریده فقط فاکتور گرفته و طلا رو نیاورده قلبم داره از حرص درد میکنه..چند روز پیش هم سر چک هاش حرص خوردم..چجوری برام مهم نباشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی قبول کنی اون ی آدم بالغه ک خودش مسئول کارا و تصمیماتشه راحت میشی

اخه کاراش بچگونس یکم.. مثلا یه بار رفته بود ۲۰ میلیون داده بود رفیقش از کانادا براش مولتی ویتامین بیاره اون روز هم کلییییی حرص خوردم نمیکشم دیگه

2805

مامانش نباش عزیزم 

وقتی بار تمام زندگیو بندازی رو دوشش مرد بار میاد 

مردادوبار تربیت میشن یه بار توسط مادرشون و‌بار دوم توسط شریک زندگیشون 

بذار چندبار ضرر کنه  به خودش میاد 

اخه کاراش بچگونس یکم.. مثلا یه بار رفته بود ۲۰ میلیون داده بود رفیقش از کانادا براش مولتی ویتامین بی ...

خب تا وقتی نقش مادری داری معلومه اون بچه و شما مادر و حرص میخوری برو تو نقش همسری و اونو شریک زندگی و مسئول کاراش بدون... این روشی ک پیش گرفتی فقط شمارو حرص میده و با این انتقادات همیشگی اعتماد ب نفس شوهرت گرفته میشه و از هم دورتر میشین

مامانش نباش عزیزم وقتی بار تمام زندگیو بندازی رو دوشش مرد بار میاد مردادوبار تربیت میشن یه بار توسط ...

تا دلت بخواد ضرر کرده. آنلاین شاپ پولشو خورده، ماشینشو مفت فروخته، ۲۰ تومن پول یه مشت مکمل مولتی ویتامین  بیخودی داده و الان در به در دنبال یکیه که این مکمل ها رو بهش بفروشه. فکرکرده همه مثل خودش خرن بیان اینهمه پول بدن. منم دلم میخواد واقعا مامانش نباشم بی خیال باشم اما روز به روز گند میزنه تو زندگی

تا دلت بخواد ضرر کرده. آنلاین شاپ پولشو خورده، ماشینشو مفت فروخته، ۲۰ تومن پول یه مشت مکمل مولتی ویت ...

تو‌سکوت کن عزیز هیچی نگو 

بیخیال باش 

این که شما این همه اذیت میشی باعث میشه به خودش نیاد 

هیچ توصیه ای بهش نکن 

نتیجه اش خوب میشه برات 

منتظرم نباش با یه بار دوبار سکوت جواب بگیری

صبور باش

یعنی مثلا وقتی گند میزنه به پول هیچی نگم؟

نه هیچی نگو شما مادرش نیستی ک کنترلش کنی اونم بچه شما نیست چنین رابطه  و زندگی مشترکی آینده خوبی نخواهد داشت متاسفم ک اینو میگم ولی دست آخر اون میره دنبال کسی ک بتونه نقش همسر رو ایفا کنه و شما هم خسته و عصبی رها میشی

تنها کاری ک چنین مواقعی میشه انجام داد ابراز همدردی از شکستی ک باهاش روبرو شده و بعدش هم صحبت در مورد اینکه مواقع بعدی بیشتر دقت کنه ک مشکل ایجاد نشه نه توهین نه بازخواست نه سرزنش...مثل وقتی ک دو تا دوست در مورد چنین مسئله ای صحبت میکنن