2777
2789

من میخوام‌ چیز کیک یخچالی درست کنم

ولی دوس ندارم پر چرب باشه خیلی؛ برا همین‌ میخوام به جای خامه، از کمی شیر کم چرب و پنیر خامه ای ساده استفاده کنم.

یعنی از ماسکارپونه و لبنه یا ویلی استفاده نکنم،

به نظرتون‌ خوب میشه؟ همین‌پنیر خامه ای ها که برا صبحانه است و خامه کمی داره و خیلی پرچرب نیست 

نظرتون‌ چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چطوری درست کردی شما هم‌از شیر و پنیر خامه ای ساده استفاده کردیدیا فقط پنیر خامه ای ساده؟نسبت شکر ...

من هم خامه زدم هم شیر هم پنیر خامه ای

اره وانیلم زدم

2 قاشق شکر با تقریبا 400 گرم پنیر خامه ای

ممکنه بپرسم دقیقا چطوری درست کردی و نسبت موادت چی بود؟ یعنی شما شیر ریختی به جای خامه؟

پنیرخامه ای و خامه صبحانه و پودر ژلاتین آب شده رو اینارو میکس کردم شیر هم اندازه نصف فنجون ریختم اینارو میکس کردم ریختم رو بیسکوییت له شده که با کره مخلوط کرده بودم و داخل قالب گذاشتم و یک ساعت داخل یخچال بود بعد این مواد خامه رو روش ریختم گذاشتم داخل یخچال تا ببنده

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   baransiyah7676  |  8 ساعت پیش
توسط   avaz76  |  9 ساعت پیش