2777
2789
عنوان

محیط کار سمی پولشو بدم یا نه

76 بازدید | 6 پست

یه آموزشگاهی کار میکزدم به عنوان معلم 

اولش مدیر آموزشگاه خوب بود 

بعدش فرمود که اگه خودم برات شاگرد بدم ۵۰درصد رو خودم بر میدارم 

اگه خودت شاگرد بیاری هزینه ۴۰تومن میگیرم

خلاصه من به بچه این تدریس میکردم که 

یک جلسه بدون دلیل و از قبل اطلاع نداد و نداد هی تماس هی تماس که برگشت گفت ببخشید عزیزم هزینه رو پرداخت میکنم 

فقط بهم هزینه اسنپ مو پرداخت کرد.

من خیلی ناراحت شدم 

گذشت 

گذشت 

تا اینکه من اومدم یه کلاس مو انداختم اونجا که هزینه اش میشه ۴۰تومن 

الان بهم پیام داده که عزیرم هزینه کلاس اون روز رو فراموش کردی قابلتو ندارن

و شماره کارت فرستاده 

الان با توجه به چیز هایی که براتون تعریف کردم 

پول رو بزنم ؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول اسنپ ، إنذاره هزينه كلاس نبود،؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2805
نه

خيلي جدي بگو عزيزم ما باهم كل. ميكنيم

بهتره حساب كتابموت درست باشع

تا همكاريمون ادمه دار باشه.

يك پرداخت هم از سمت شما بوده ك پرداخت نشد.اگر بنا بوده هزينه رفت امدت بده ك هيچي، اگر بنا نبوده

بگو پول اسنپ رو ازش كم كنيد و با اين حساب

كنيد ماب تفاوت تقديم كنم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا