2777
2789
عنوان

تا حالا شده بچتون یه هفته تب کنه

54 بازدید | 11 پست

دخترم چهار سالشه شش روزه تب داره با سرفه شدید آبریزش بینی ، بردم دکتر سرم و آمپول زد ، تبش ی روز قطع شد ، دوباره از امروز شروع شده، چیکاررر کنم؟خطرناکه به نظرتون؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اون ویروس جدیده رو گرفته الان داخل مهدکودک ها و مدارس پر شده بعضی ها دل درد و استفراغ میشن بعضی ها تب و سرفه و علایم سرماخوردگی، بله تب خطرناکه شربت تب بر هر ۶ ساعت بده بین دوز تب برهاش اگه دیدی بدنش داغه شیاف بذار، با حوله خیس سر و شکمش رو خنک نگه دار، آنتی بیوتیک میدن معمولا دکترا، و سرم حتما باید بزنه تا خوب بشه 

فرشته کوچولوم، دختر نازم خوش اومدی به زندگیم😍
اون ویروس جدیده رو گرفته الان داخل مهدکودک ها و مدارس پر شده بعضی ها دل درد و استفراغ میشن بعضی ها ت ...

آنتی بیوتیک داده، سرمم زده، بنظرت چقد دیگه تبش طول میکشه

آنتی بیوتیک داده، سرمم زده، بنظرت چقد دیگه تبش طول میکشه

نگران نباش داخل مدرسه دخترم همه مبتلا شدن یک هفته مدرسه نرفتن و مادرها شکایت از تب میکردن چند نفر هم تا ۸ روز تب داشتن ولی کامل خوب شدن فقط و فقط مایعات از هر نوع که دوس داره زیاد بهش بده تا از طریق ادرارش هرچی ویروس و میکروب هس دفع بشه بره و از تب خلاص بشه، تب آب بدن رو کم میکنه واسه همین سرم مینویسن. تا میتونی اب میوه و اب بهش بده حتی به زور 

فرشته کوچولوم، دختر نازم خوش اومدی به زندگیم😍