2777
2789
عنوان

شوهرم هفتصد میلیون طلا آبشده خریده و طلا رو نگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

[QUOTE=361269948]ما که همیشه بالای یک کیلو توی خونمون داریم هیچوقت طوری نشده.البته توی گاوصندوقه ولی خونه امن باشه جا ...[/QUOTEتو دل مرغ مثلا😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

این که ان شالله طلاش درسته و بهتون میده.

اما پلیس گفته هیچوقت طلای آب شده نگیرین حتی سر طلافروش های حرفه ای هم کلاه رفته، گفت ممکنه وسطش یا بخشی از اون طلا آلیاژ باشه و فقط قسمت بیرونیش طلا باشه.‌

گفته بود طلا و سکه رو از منابع معتبر و با فاکتور خرید حتما تهیه کنید و طلای آب شده یا سکه رو همینطوری نخرید و اینهمه پول رو بخاطر چندغاز سود بیشتر بر باد ندین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
این که ان شالله طلاش درسته و بهتون میده.اما پلیس گفته هیچوقت طلای آب شده نگیرین حتی سر طلافروش های ح ...

باید مجبورش میکردم طلا برام بخره اصلا نباید به فکر جیب مردا بود چون آخرش همشو به باد میدن تازه میگن فضولی نکن

[QUOTE=361269948]ما که همیشه بالای یک کیلو توی خونمون داریم هیچوقت طوری نشده.البته توی گاوصندوقه ولی ...

دل مرغ رو هم که منم که دزد نیستم بلدم، دل مرغ، زیر گلدون، تو سطل برنج و وسط ظرف چای خشک رو منم بلدم دزدهای حرفه ای که چشم بسته جاهایی رو چک میکنن کن عقل جن هم نمی‌رسه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
این که ان شالله طلاش درسته و بهتون میده.اما پلیس گفته هیچوقت طلای آب شده نگیرین حتی سر طلافروش های ح ...

طلا آب شده ای که انگ داره و عیار سنجی شده و طلافروش معتبر اون رو فاکتور میکنه مشکلی نداره

دل مرغ رو هم که منم که دزد نیستم بلدم، دل مرغ، زیر گلدون، تو سطل برنج و وسط ظرف چای خشک رو منم بلدم ...

مخصوصا اگه وقت داشته باشن همه جا رو میگردن

همسایه خالم اینا نزدیک یه کیلو طلا رو یه جاهایی قایم کرده بود عقل جن هم نمیرسید رفتن مسافرت برگشتن دزدا جای همه رو پیدا کرده بودن

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

خیلیا طلا رو نمیگیرن و میمونه پیش مغازه دار، تازه هر ماه یه چیزیم از طلا فروش میگیرن ولی کلی چک و ضم ...

اگه بره سند رو مفقودی اعلام کنه و دوباره بگیره چی؟

مثلا میدونم برگ سبز خودرو رو راحت میشه گرفت 

ملکو خبر ندارم

2810