2777
2789
عنوان

درمان لکنت کودک

56 بازدید | 11 پست

سلام بچه من الان ۴سال ونیم داره نزدیکه یک سالی هست که بعضی مواقع لکنت زبان نیگرفت به شکل تکرار حروف مثلا سلام را میگفت س س سلام این هم بعضی مواقع خوب میشد بدون هیچ علائمی از لکنت بعضی مواقع باشدت دوباره پیدا میشد

الان باز لکنت شده اما به شکل متفاوت کشیده گویی حروف صدادار مثل آ ای او  _َ  ِ   مثلا میگه باااااااااااااا باااااااااااااا وخودشم الان حساس شده روش 

خواهش میکنم اگر کسی تجربه ای داره مثل این موارد راهنماییم کنه .     

واگر گفتار درمان خوبی شیراز میشناسید  ممنون میشم راهنمایی کنید.

من پسرمو بردم متخصص طب اسلامی سنتی

گفت گرمی و صفرای این بچه ها زیاده

و خونرسانی ب فک شون کم

کلی روغن مالی کردم هر شب پسرمو

یه سری چیزام گفت مراعات کردم

از لکنت خیللللی شدید، یهو ۶ماهه به صفر رسید

الان هرروز سر صف میره بالا یا شعر میخونه یا سوره قرآن😁

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
من پسرمو بردم متخصص طب اسلامی سنتیگفت گرمی و صفرای این بچه ها زیادهو خونرسانی ب فک شون کمکلی روغن ما ...

شکرخدا که خوب شدن چقدر عالی

میشه بگید لطفا پیش کدوم متخصص بردید یا آدرسش را بهم میدید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من پسرمو بردم متخصص طب اسلامی سنتیگفت گرمی و صفرای این بچه ها زیادهو خونرسانی ب فک شون کمکلی روغن ما ...

بچه من ۳سال و نمیش هس همه چی میگه فقط ر  رو  ل تلفظ میکنه اینم میشه لکنت یا هنوز زمان داره درست بشه؟؟

فرشته کوچولوم، دختر نازم خوش اومدی به زندگیم😍

تو خونه باید شمرده شمرده باهاش صحبت کنید هیچوقت به روش نیارید که لکنت داره . صبر کنید جمله شو واضح بگه بعد دو ثانیه صبر کنید جوابش رو بدید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
تو خونه کتکش نمیزدید یا سرش فریاد نمیزدید

تو همه خونه بعضی مواقع شرایط متشنج میشه که برای ماهم این اتفاقات میوفته  داد زدن بله اتفاق میوفته اما کتک خیلی خیلی کم  نه اینکه شدید درحدی خیلی خیلی عصبانی بشم بزنم به کمرش البته آروم

شکرخدا که خوب شدن چقدر عالیمیشه بگید لطفا پیش کدوم متخصص بردید یا آدرسش را بهم میدید لطفا

من پیش کردافشار ک میاد تلویزیون  ، پیش اون بردم

گفتاردرمانی و اینا فایده نداره

این گفت اینجور بچه ها خیلللی فعالن، محدودشون نکنید

پاییزم میبردمش پارک تو گل و شل ، میپرید تو گل و کثافت کاری و اینا

ولی ماشالله یهو قطع شد..

ببسن بخدا نمیتونست یه کلمه رم بگه

فقط گریه میکردم

مشاور متخصص گفتار آنلاین گرفتم

حضوری گرفتم

ولی با رعایت بعضی چیزا و روغن زیتون اصل گرفتم و مدام مدام مساژ میدادم سینه و گردن و فک و صورتش رو..

پررو پررو الانم بعد ۳،۴ سال میخوابه میگه ماساژم بده

بعد خودشم یادشه

میگه مامان یادته نمیتونستم بگم مامان

بعد زیاد دعواش نمیکنید؟

ما زیاد بکن نکن داشتیم رو بچه

یهو ترک کردیم

آزاد و رها

بچه من ۳سال و نمیش هس همه چی میگه فقط ر رو ل تلفظ میکنه اینم میشه لکنت یا هنوز زمان داره درست بشه؟ ...

یکی از اقوام این مشکل را داشت که دخترش تمام حروف را ت و ل میگفت با گفتار درماتی خیلی بهتر شد البته نزدیک یک سال مدام گفتار درمانی میرفت

بچه من ۳سال و نمیش هس همه چی میگه فقط ر رو ل تلفظ میکنه اینم میشه لکنت یا هنوز زمان داره درست بشه؟ ...

نه اون با دو سه جلسه گفتار درمانی خوب میشه

لکنت اینجوریه که پسرم صبح پامیشد میگفت : سسسسلااااام مامامان مممممن گگگگگشنممممه

یه کلمه رو تکرار میکنن تا بتونن بگن

من پیش کردافشار ک میاد تلویزیون ، پیش اون بردمگفتاردرمانی و اینا فایده ندارهاین گفت اینجور بچه ها خ ...

ما پیش خانواده شوهرم زندگی میکنیم برای همین امرونهی که روش زیاد هست جامون کوچیکه وبچه فعال وپویا یکم شرایطمون سخت هست

ما پیش خانواده شوهرم زندگی میکنیم برای همین امرونهی که روش زیاد هست جامون کوچیکه وبچه فعال وپویا یکم ...

خب

این شرایط ۸۰درصد باعث لکنته

بعدم خونرسانی ضعیف ب فک و زبان

من ک مراعات کردم از شدت خیلی زیاد ، یهو برطرف شد

گریه میکردمااااا😓

برا پسر من از گرمی زیاد هم بود