2777
2789
عنوان

دخترای زیر بیست وچهار سایت چقد با سیاستن

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 22 پست

ولی من به شخصه خیلی حرفای پر مفهوم و قشنگی میزنم اما توی موقعیت وقتی نوبت خودم میرسه متاسفانه اونجوری که باید نمیتونم عمل کنم

شایدم چون عملم هم سطح حرفام نیست اینجوری برداشت میکنم

منم زیاد دیدم بچه های75تا 82این حدودا طرز فکر خیلی قشنگی دارن

اولین کسی هستی که انقد قنشگ تعریف کردی کاش از شما زیاد بود تو دنیا😍🥺♥️

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی نسل ما و حتی خود شما بر خلاف اون تصوره جامعه خیلی سختی کشیده خیلی با درد و مشکل بزرگ شده و با گذروندن همشون سیاست زندگی و مبارزه با عقاید نادرست و یاد گرفته کلا نسلی که آموخته باشن در کنارش با سیاست هم میشن ناخداگاه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
2805
اولین کسی هستی که انقد قنشگ تعریف کردی کاش از شما زیاد بود تو دنیا😍🥺♥️

عزیزمممم 

بله دقیقا همینه من هم 80به بعد رو دیدم کسایی که الان دیپلم گرفتن و وارد دانشگاه شدن هم کسایی که اوایل دهه هفتاد هستن 

اصلا انگار سه تا نسل متفاوتن به خاطر پیشرفت فناوری به نظرم سرعت پیشرفت که بیشتر میشه تابوها بیشتر میشکنن زودتر عوض میشن

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
عزیزمممم بله دقیقا همینه من هم 80به بعد رو دیدم کسایی که الان دیپلم گرفتن و وارد دانشگاه شدن هم کسای ...

پس کلی انگیزه گرفتم از حرفاتون من خودم ۸۲ هستم یعنی از وقتیکه با نینی سایت آشنا شدم سیاستی نبوده که جامونده باشه همشون خوندم 

اگه برای من باشه قطعا یه نویسنده میشم 😅اگه بشینم کتاب بنویسم 

ولی جالبش اینجاست که به دیگران میگم ولی خودم در عمل کردن صفرم  

خیلی دوستدارم خودم عملی کنم حرفامو ولی نمی‌دونم چرا اینجوری شدم 

حالا جوری شده که نمی‌دونم چرا مورد اعتماد همه هستم کسایی که واقعا ازم بزرگ‌ترن چه فامیل چه خواهرای خودم حرفامو دوس دارن قبول می‌کنن 

ولی خودم ……..😫🤦🏻‍♀️