2777
2789

همش میخوام بازیگوشی کنم آهنگ گوش بدم شیطونی کنم فقط همین 

میشینم سر درس هر ده دیقه یبار ساعتو چک میکنم اصلا گاهی اوقات انقدررررر کلافه میشم دیگه هیچ جوره نمیتونم ادامه بدم حتی نیم ساعتم برام سخته مثل امروز که بعد مدرسه فقط دوساعت و نیم خوندم و ول کردم

بعضی روزا هم مودم میگیره هفت هشت ساعت میخونم 

ولی روز بعدش دیگه نمیتونم 

مطالعه سینوسی قاتل یه کنکوری حتما از مشاور کمک بگیر عزیزم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا یه روز زیاد میخونی فرداش خسته میشی از کم شروع کن از ۴ ۵ساعت من هر روز گزارش کار میذارم میتون ...

اخه کمتر از هفت هشت ساعت برای من واقعا کمه وقتی نمونده تا کنکور

آخه اصلا انگار راهکاراشون به کارم نمیاد

عزیزم باید یه مشاور با سابقه طولانی و حرفه ای پیدا کنی 

دوما راستش اینا زیر مجموعه اس تا زمانی که خودت نخوای و خودت برای اتمام بازی که راه انداختی تصمیم قطعی درست نگیری هیشکی هیشکیییییی نمیتونه کمکت کنه حواست باشه فرصت زیادی نمونده آهنگ گوش دادن و شیطونی کردن و اینکارا رو همیشه میتونی انجام بدی انا این زمان طلایی قابل برگشت نیس جانم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اخه کمتر از هفت هشت ساعت برای من واقعا کمه وقتی نمونده تا کنکور

روزای مدرسه میتونی از ساعت ۴ شروع کنی تا ۱۰ یا ۱۱ که میشه ۶ یا ۷ ساعت

روزای تعطیلم همینطور

اینو بدون تلاش نکنی پشیمون میشی

کاری نکن سال بعد بگی ای کاش همون موقع خونده بودم

عزیزم باید یه مشاور با سابقه طولانی و حرفه ای پیدا کنی دوما راستش اینا زیر مجموعه اس تا زمانی که خود ...

بخدااا میخوام 

ولی یه وقتایی کلافه میشم هرچی میخوام مقاومت کنم نمیشه 

2810