2777
2789
احه من هیچ وقت خیلی پوشیده نرفتم خونشون شلوارمو اولین بار نبود که میپوشیدم پیششون

در هر صورت آخرین بارشون نخواهد بود حتی شده با نگاهشون بهت میفهمونن 

قطع رابطه هم کنی نمیتونی پای شوهرت رو از خونه‌ی مادرش ببری اون میره سر میزنه و تو جدا میشی و هررر مهمونی بشه اونطرف نمی‌تونی بری شاید شوهرت مجبور بشه تنها بره که باز تو اذیت میشی تنهایی، ببین اگر برات مسئله‌ای نیست قطع رابطه‌ی کامل اگر نه که یه گوشت در باشه یکی دروازه بالاخره بعداز چند سال هم که شده عادت میکنن و تموم میشه این موضوع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مذهبی اند ولی نه اونقدر شدید ققط رو نماز خمس روزه حساسند ولی همسرم اصلا اینجوری نیست

خب کاره اشتباهی کردی اینجور رفتی 

شما که میدونی پدرشوهرت چجوریه یکم احترام میزاشتی 

نمیمردی شوهرتم بیشتر خوشحال میشد 

حالا یکم بهش احترام میزاشتی با لباس بهتری میرفتی چی میشد؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2805
بازم دم اون مرد با اون سن و اعتقاد اومده معذرت خواهیحقا که دین دار و مومنهماشاءالله بهش

اون سر من داد زد من داشتم سکته میکردم نباید بیاد معذرت خواهی دو سه بارم میخواست رو شوهرم دست بلند کنه

اون سر من داد زد من داشتم سکته میکردم نباید بیاد معذرت خواهی دو سه بارم میخواست رو شوهرم دست بلند کن ...

خیلی از مسن ها چون بزرگترن حق به جانبن و غرور دارن و احترام

پس بازم اعتقاداتش وادارش کرده که اومده

بابای خیلی از ماها میبود نمیرفا

اون سر من داد زد من داشتم سکته میکردم نباید بیاد معذرت خواهی دو سه بارم میخواست رو شوهرم دست بلند کن ...

من از شوهرت حس خوبی نگرفتم
رفتارش اصلا درست نبوده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

کلاهوفرانسوی با استایل زمستونی ست میشل

مرسی از گمراهی درم آوردی سیسی😔

ولی به استایل های ایرانی نمیاد

بیشتر به استایل های کلاسیک (بوت بی شلوار دامن کوتاه یقه اسکی و بارونی بلند و کلاه فرانسوی زیباست) 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

خیلی از مسن ها چون بزرگترن حق به جانبن و غرور دارن و احترامپس بازم اعتقاداتش وادارش کرده که اومدهباب ...

این اقا اصلا کار درستی نکرده تو جمع غرور پسر و عروسش رو خورد کرده اتفاقا ادم مومن و دیندار اصلا چنین کاری نمیکنه نهایت میکشه یه کناری و تو خفا میگه

این اقا اصلا کار درستی نکرده تو جمع غرور پسر و عروسش رو خورد کرده اتفاقا ادم مومن و دیندار اصلا چنین ...

چند بار سکوت کرده دیده هر دفعه بدتر میشه

مطمئن باش به خانمش یا پسرش قبلن گفته ولی کسی به گوش عروس نرسونده

اونم که پیش خودش فکر کرده عروسش یا پسرش هی دارن لج میکنن باهاش از کوره در رفته