2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌دونم چی بگم

هم بله هم نه

ولی خداروشکر

از خدا می‌خوام سایه اش بالای سر بچه ها و من باشه

حامی ندیدم بهم پشت هم نکرده 

خیلی اول ازدواج از یکدلی و همرنگی می‌گفت اما الان نمی‌بینم 

در چند مورد مالی دستبرد به سینه ام زده که پیش خودم میگم بارم سبک‌تر فدای سرم دیگه از خودگذشتگی نمی کنم

خیلی به زندگیم امیدوار نیستم شاید به خاطر شرایط روحی خراب منه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
نمی‌دونم چی بگمهم بله هم نهولی خداروشکراز خدا می‌خوام سایه اش بالای سر بچه ها و من باشهحامی ندیدم به ...

دست رد

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اگر دوست دادید بگید چراشرایط روحی خوبی ندادین؟

من بلندپروازم اما همسرم به زندگی روتین کفایت کرده

روح من توی قفسه

من بیشتر از اینکه زن خانه‌دار و کدبانو باشم برای کار بیرون ساخته شدم اما شرایطم طوری هست که نمیتونم فعلا خانه دار نباشم

خداروشکر میکنم بچه های نازی دارم شوهرم هم می‌فهمه چقدر برای زندگی مایه گذاشتم 

همسرم من رو شریک مالش نمیدونه مثل زن های قدیم روی من حساب می‌کنه من فقط شریک ج ن س ی و شریک کارهای روتین خونه و بچه داری هستم شاید برداشت من غلط باشه ولی تا الان کاری نکرده که من دلگرم زندگی بشم 

آخر این زندگی برای من مبهمه

خانواده همسرم به زن اصلا اهمیتی نمیدن زن ارث نمی بره

ولی خیلی آتیش ها از گور همین زن ها بلند شده و دامن من رو هم سوزنده 

من بلندپروازم اما همسرم به زندگی روتین کفایت کردهروح من توی قفسهمن بیشتر از اینکه زن خانه‌دار و کدبا ...

ولی خب ازش ممنونم که همسر منه

ازش ممنونم که من رو با وجود تمام مخالفت ها انتخاب کرد

ازش ممنونم که به من طعم عجیب مادر بودن رو چشوند 

من با همه نارضایتی ها دوستش دارم ولی ازش راضی نیستم

رفتارهمسرتون باشماخوبه؟

بله خوبه

من عجولم 

همسرم آروم

کاش اونم عجول بود 

خیلی از دلخوری های من از آرامش اون به وجود اومده

منم دارم شل میکنم

عزیزم اخلاقم خیلی مهمه

خداروشکر اخلاقش خوبه

ولی من ضعف شخصیتی توش میبینم انگار اعتماد به نفس نداره

انگار خودش رو کم میبینه

من تازه دارم اینارو کشف میکنم و این حقایق برام ناراحت کننده است

2810