2777
2789
عنوان

چطور نجات پیداکنم❓

256 بازدید | 44 پست

من یه همکلاسی دارم، که ببخشید واقعا آدم بیشعوریه

اینم یه بخشیش تقصیرمنه که انگاری خیلی بهش رودادم اهمیت دادم اینطوری ازمن سواستفاده میکنه

مثلاپارسال ازمن پول میگرفت، برنمیگردوند. بی اجازه به وسایلام دست میزنه که بشدتت ازین‌کار متنفرم انگار دارن جیگرمو میسوزونن 😐 دست میزنه به جامدادی یایهویی کتابمو برمیداره میبره

وقتی دعوامیکنیم یا زیرآبشو میزنم اصلا قهرنمیکنه، حدودش یه روز صحبت نمیکنه بعدش دوباره دوست میشه. که فکرمیکنم اون مشکل مربوط به عزت‌نفسشه (خودش میگه کینه‌ای نیستم)

میخوام بااتوبوس برم خونه قبول نمیکنه، میگه پیاده بریم محکم دستمومیگیره بغل میگیره که نباید بری

واقعا نمیدونم ازین آدم سمی چطور‌نجات پیداکنم 🤧

نمیدونم کسی ایده‌داره❓

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

البته اینم بگم درسش خوب نیست قصددارم کممش کنم اماخودش نمیخواد، وقتی مشکلی دارم چرا بهم میگه چرتوپرت میگی؟ مگه مشکلات من چرتوپرته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بمیرم برات خودمم یه همچین دوستی داشتم اخرش خودش از مدرسمون رف راحت شدم ....نه ایده ای ندارم/:

عجب.. چیجوری کناراومدی حالا

دلم سوخت براشفکر میکنه با اینکارا صمیمیت ایجاد میکنه چرا بهش مستقیم نمیگی که خوشت نمیاد و این رفتارا ...

من اینجوریم نیستم انقدر خودخواه باشم ولی.. جزمن باکسی توکلاس حرف نمیزن

باید قاطع رفتار کنی فقطزیراب نزن سرسنگین و محکم باشاسی میای تاپیک اخرم توام به من کمک کنی؟🙃

نبابا خوشم نمیاد ازسردوجدی بودنا.. یعنی..

باشه میام

عجب.. چیجوری کناراومدی حالا

میگم که از مدرسمون رف 

ببین ینی طرف اصن از رو نمیرفتا صدبار مستقیم بهش گفتم داداش من از تو خوشم زیاد نمیاد نمیخام باهات دوست شم یه روز قهر میکرد باز میومد یسری کلن جامو عوض کردم از کنارش رفتم قهر کرد باز اومد پیشم خداروشکر امسال کلن رف یه مدرسه دیگ راحت شودم😐😂

هیچ کدوم ، ببین تووجودت چیو باید تغییر بدی یا گذشت و مدارا داشتن شاید قوی بودن و از حق خودت دفاع کرد ...

انقدر پافشاری میکنه الان..

خب من الان میخوام درمورد یکی حرف بزنم یامشکلم، خب پس چرا میگه حرفات چرتوپرته؟

خودخواهی نیست کهاون رو هم از اشتباه درمیاری

خب (نه) بگم پشیمون میشم بعضی وقتا 😅

میگه چرا مثلا واسه زهرا کادو تولد میخری ولی واسه من نمیخری؟

2810