2777
2789
عنوان

لانه گزینی

168 بازدید | 27 پست

سلام من هر ماه سیکل پریودام منظمه  مثلا فقط دویا ۳ روز جلو از موعدم پریود میشدم  سیکل ماه قبلم دقیق همون روز پریود شدم یعنی ۹ ابان پریود شدم . وقتی ک رسیدم ب ۱۹ سیکلم دردای پریودی داشتم ک  روزای تخمک گذاریم ۵ روز گذشته بود لک دیدم همون شبش نوار گزاشتم تا روز دوم نوار کثیف نمیشد فقط وقتی میرم دستشوی عذز میخوام ... خون میبینم  بعدش یکم پریود بیشتر شد در حد دو بند انگش نوار کثیف شد روز سوم و چهارمم همش لک قهوی میاد ازم اونم وقتی ک خودمو با دستمال خشک میکنم میبینم .

درضمن من اقدام هستم واین ۳ ساله انتظار بچه میکشم.  امیدی هست ک لانه گزینی باشه یان؟ چون من اولین باره اینجور میشم . کسی بوده اینطور باشه ک بعدش فهمیده بارداره؟  یا کسیو میشناسین ک اینطور باشه ؟؟ لطفا پاسخگو باشین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره کثیف میشد گفتم پریود شدم من هم تیره دیدم هم روشن.مال شما چطوره؟

منم  روز اول و دوم روشن بود مایل ب قرمز و قهویی . بعد روز ۳ و ۴ ک  خیلی قهویه ابکی شد ک رو دستمال میفهمم 

بعد چند روز تست زدی فهمیدی ک بارداری؟

همون روز بی بی چک گذاشتم روز ۲۱ پریودی  بی بی چک دوخط افتاد کمرنگ افتاد هفته بعد بی بی چک گذاشتم دوخط پررنگ افتاد رفتم آزمایش بتا دادم مثبت بود

2810