2777
2789

خسته شدم از مشکلات با شوهرم فشارا مقایسه زندگیم با بقیه توسط مامانم .اخلاقای گند شوهر اذیتاش و مجبور ب موندن بخاطر بچه 

دلم میخاد بزنم ب بیعاری اما نمتونم باشوهرم همیشه قهر دعواییم همیشم من اویزونشم خستم دلم عزت نفس و تغییر میخاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک مشاور خانواده درست حسابی ،نه پولکی ، پیدا کنید و باهاش مشورت کنید

مشاور خوب نداریم برای چی مردم میگید بره مشاور ؟ مشاور خداست والا ما تو فامیل مشاور داریم خودش نیاز به مشاوره خودشم نیشخند میزنه میگه پول مردمو میگیرم فقط هیچ راه کاری ندارم میان میشینن دو ساعت زر میزنن میرن پولم میدن 

مشاوره خانواده ی خوب شاید یک در هزار باشه اونم انقدر کارش خوبه که ایران نیست الان بقیه به درد هیچی نمیخورن من که هرکی دیدم رفته مشاور بدترم شده

راه نجات زندگی هرکسی دستای خودشه

ایشون نمیدونه که اگر شوهرش بره یه آقای دیگه ای بجاش بیاد دقیقا همین رفتارا رو خواهد کرد چون رفتار متقابل آدم ها از درون خود ماست شما هزار نفرو عوض کن قیافه ها عوض میشه ولی هرکدوم به یه نحوی مشابه هم میشن

برنامه نویس وب هستم . آیدی تلگرام برای سوال یا سفارش برنامه نویسی : @gutyuvasi

نمازت سر وقت میخونی؟ منم کاهل نمازم ولی هر وق ب موقع میخونم اینقدر صبور و اروم میشم

دقیقا عبادت صبر میاره و خیلی چیزای دیگه که صبر و آرامش میاره باعث میشه مشکلات خود به خود حل بشه و این نشون میده مشکل از ما بوده نه اطراف

مشاور خوب نداریم برای چی مردم میگید بره مشاور ؟ مشاور خداست والا ما تو فامیل مشاور داریم خودش نیاز ب ...

چقدر خوب و کامل نوشتی😍

امکانش هست ی زحمتی بکشید تو یکی از تاپیکام نظر بگذارید ی سوالی در مورد امضات بپرسم

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
مشاور خوب نداریم برای چی مردم میگید بره مشاور ؟ مشاور خداست والا ما تو فامیل مشاور داریم خودش نیاز ب ...

دقت کنید گفتم مشاور واقعی و متخصص

مثل هر صنفی خوب بود داریم . 

In God we trust  , Tabriz 
دقت کنید گفتم مشاور واقعی و متخصص مثل هر صنفی خوب بود داریم .

والا من که میگم همش بده هیچکس از مشاوره نتیجه نگرفته حالا طرف خیلی حرفه ای هم باشه باز جواب نیست چون یک انسان دیگه تو امورات شخصی نمیتونه تصمیم درستی بگیره هیچوقت ... اون تو زندگی شخصی افراد نیست فقط براساس یه سری تعریف هایی که ایشون میگه نسخه میپیچه که قطعا اشتباهه

چقدر خوب و کامل نوشتی😍امکانش هست ی زحمتی بکشید تو یکی از تاپیکام نظر بگذارید ی سوالی در مورد امضات ...

کدوم تاپیکت؟ خب چرا اینجا نمیپرسی ؟ 

والا من که میگم همش بده هیچکس از مشاوره نتیجه نگرفته حالا طرف خیلی حرفه ای هم باشه باز جواب نیست چون ...

یک معلم علم و تجربه شو بیان می‌کنه . شما استفاده کنی و بکار بگیری ، میتونی خودتو بالا بکشی  ،استفاده نکنی ب هیچ دردت نخواهد خورد .  

مشاور بر اساس تجربه و علمی ک داره  بهت راهکارهای اصولی  میده،حال  میتونی استفاده کنی  میتونی نکنی .

موفق باشی

In God we trust  , Tabriz 
2810