2777
2789
عنوان

عقدم ولی به شوهرم پول قرض دادم بیاین بگین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه از خودت بود 

نباید به شوهرت از پس اندازت میگفتی 

الانم برو سریع بقیشو طلا بگیر چون ایشون تا ۷ که حقوق بگیره قراره ازت قرض بگیره

و این سکوتشم برای اینه راه برای دفعه های بعد باز کنه

دست پیش گرفته پس نیفته

2805

میزان قدرشناسی یا اخلاقیات همسر شما رو نمیدونم 

ولی من با همسرم ازین حرفا نداریم 

تمام درامدمون رو با هم برای زندگی مشترک خرج میکنیم و پشیمون نیستم 

معتقدم زندگی مشترک همه چیزش مشترکه

ضمنا شما تا الان تجربه ای از پول قرض دادن بهشون نداشتید بهتر بود اینبار صبوری میکردید اگر خلف وعده میدیدی بعد  واکنش نشون میدادی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

چقد بی انصاف

با پول همین شوهر زندگی‌میکنیم

بعد برای دو قرون پول بی ارزش چ چیزا ک‌ نمیگن😐

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.