2777
2789

حدود ۱۰ ماهه عقد شدیم ولی باهم شهر محل کار و تحصیلمون زندگی میکنیم

همسرم این ماه پول کم آورده چون به پدرش قرض داده بود و تا۷ ام حقوقش رو میگیره 

من دانشجو ام که با پول تو جیبی هایی که پدر بهم میداده و میده حدود ۱۵ تومان پس انداز دارم تو کارتم 

همسرم تا الان بهم هیچ پول تو جیبی ای تعارف نکرده، فقط اگه لباسی یا لوازم بهداشتی یا هزینه بابت رنگ مو و لیزر و … بخوام میده، نخوام باید با پول خودم هزینه کنم

امروز برای اولین بار ازم ۵ میلیون قرض گرفت و کفت حقوق گرفتم میدم عزیزم

امشب رفتیم بیرون تخم مرغ بخریم و شامپو و برگردیم

دیدم داره کلی خرید غیر ضروری میکنه دوتاشامپو شیرکاکاییو پفک کره دلستر موز برداشته و گفت با کارت تو میخریم حقوق گرفتم همراه قرض صبح بهت میدم 

من گفتم عزیزم فقط صروریات رو بردار

همین باعث‌ ناراحتی و قهرش شده و گفته تو نمیدونستم نباید به مرد این حرف رو بزنی؟؟ مگه خواستم ندم بهت 

و رفته تو فاز سکوت 

حق با کیه؟؟

مهم اینه که برا شما خریده یانه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

حق با شوهرته

اگر نداد میتونستی گله کنی

خب میخریدی چی میشد

کلا ما زنا برا پول خودمون خیلی خسیسیم😐

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

راستش مردی که تو کارتش ۵ تومن نبوده و از شما قرض گرفته برام یه جوریه، اگر یه مشکلی خدای نکرده پیش بیاد ۲۰ تومن پول نیاز داشته باشه از کی میگیره؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

چرا انقدرررر پر روش کردی به محض اینکه پولتو گرفتی برو یه انگشتر سبک بخر و دیگه هم از پس اندازت جلوش حرفی نزن و مخفی کن پس انداز تو .بعدم بهش بگو بعد از حقوق 

بگو عزیزم از این ببعد حقوق گرفتی ماهی دو تومن بده بهم یه موقع پول خاستم دیگه نگم بهت پیشم باشه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

وقتی گفته پولو بهت میدم نباید چیزی می‌گفتی 

حالا چند تا خوراکی برداشته 

مشکلی نداشته 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
2810