مژده۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 876 عنوان بچه ها بیاین پیشنهاد بدین غذای رژیمی 50 بازدید | 6 پست برای کاهش وزن . چه غذاهای رژیمی درست میکنید. مرغ و ماهی و گوشت آبپز و گریل شده . عدسی خسته شدم از غذاهای تکراری چی پیشنهاد میدین دیروز | 21:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 15866 دوران رژیم همه چیز خوردم حتی پیتزا ولی کم ، فقط کافیه کالری شماری درستی داشته باشی شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
its_raha_18 عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 443 من گل کلم و کدو و هویج رو با هم بخار پز میکنم روش نمک و روغن زیتون میزنم خیلی دوسدارم خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠
مژده۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 876 دوران رژیم همه چیز خوردم حتی پیتزا ولی کم ، فقط کافیه کالری شماری درستی داشته باشی چونکه پلی کیستیکم کلا فست فود و قند مصنوعی و روغنو حذف کردم
مژده۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 876 من گل کلم و کدو و هویج رو با هم بخار پز میکنم روش نمک و روغن زیتون میزنم خیلی دوسدارم اره ولی این وعده غذایی میشه!باخاش سیر میشی؟ خخخ
its_raha_18 عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 443 اره ولی این وعده غذایی میشه!باخاش سیر میشی؟ خخخ سیر ک نمیشم ولی مجبورم خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠
its_raha_18 عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 443 فیله مرغ و سیب زمینی تو فر کباب میکنم اونم دوست دارم🫠 خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠