2777
2789

من یه خاستگار داشتم چند روز پیش شرایطش اوکی بود بدک نبود ی دو سه روز فکر کردم اما زبونم نمی‌چرخد ک جواب مثبت بدم و قاطعانه گفتم نه

اما الان از فکرم بیرون نمیره بهش فکر میکنم انگا  مهرش تازه افتاد به دلم

اما خب خودمم شک دارم به این حس ک درست باشه یانه میگم شاید از سر تنهایی هست یا فشار درسام و من حس پشیمونی ندارم اما از اون موقع ک جواب منفی دادم تو فکرمه و دلم یجوریه خیلی حس مزخرفیه نمیدونم واقعا قسمت نبوده یا قسمتم همین بود اما من به خدا هم گفته بودم کمکم کن درست تصمیم بگیرم

الان موندم این حس چیه

طبیعیه؟ تجربه داشتین؟

دقیقا به چه دلیل بهش گفتی نه؟

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

وای من که خانواده ام اصلا بهم نمیگن خواستگار داری خودشون ردش می‌کنن 

بعدش میگن فلانی هم خواستگارت بود 

به خدا دیگه خسته شدم 

یکیش واقعا یه  نفر بود که دوسش داشتم و یه جورایی از ته دلم دوست داشتم بیاد خواستگاریم 

💔🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا به چه دلیل بهش گفتی نه؟

تفاوت سنیمون کم بود

سن هر دومون هم بازم جا داشت برا ازدواج

تکلیف درس خودم مشخص نبود

آمادگیش و نداشتم

دوس داشتم موقعیت اجتماعیمو با درس ببرم بالاتر ک اونی ک همیشه دوس داشتم بیاد

امسال کنکور میدم گفتن درگیرش میشی نمیتونی دیگ بخونی

اون آقا دانشجو بودن ماشین هم داشت  

2805