2777
2789

جمجمه هاشون باهم فرق داره

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

عزیزم چند هفته و چند روز بودی رفتی ان تی؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر پایینی دختره

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2805
اره عزیزم در دو کیسه جدا و جفت جدا هستن

به نظرم یکی دختر،یکی پسر😍

منم دوس دارم دیرتر برم سنو ولی چون دکترم گفته ۱۲هفته و ۲روز دیگه شوهرم کوتاه نمیاد🙁

منم دوس دارم دیرتر برم سنو ولی چون دکترم گفته ۱۲هفته و ۲روز دیگه شوهرم کوتاه نمیاد🙁

دیزتر بری که چی بازم جنسیت نمیگن اصلا مشخص نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نمیدونم چرا باتمام وجودم حس میکنم پسرن😕

ممکنه هم باشن حس مادر نزدیکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810