2777
2789
عذر میخوام دوست بودین یا همسر سابقتچن بود؟ اگر دوست بودین ببخشید ببخشید فضولی میکنم رابطه هم داشتین ...

من همسر سابقم بود ۱سالو نیم عروسی کردیم بعد جدا شدم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
برای چی ؟

چون پنج سال با یه نفر تو رابطه بودم اخه چطور موقع ازدواج ب اون شخص بگم ک من قبلا با یکی رل بودم عاشقش بودم دارم دیونه میشم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید سوال میکنم،چرا؟

چون پنج سال با یه نفر تو رابطه بودم و خوب خیلی ام دوسش داشتم از همه چی بخاطرش گذشتم ولی اون رهام کرد چطور ب کسی ک‌اومد خواستگاریم بگم قبلا با یکی تو رابطه بودم لعنت ب من خاک تو سرم بشه

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چرا باهم ازدواج نکردین؟

گف بخاطر شهر من سیستان زندگی میکنم و متاسفانه اینجا درگیری زیاده......

بگو بهش، چ اشکالی داره،طرف دوستت داشته باشه واسش مهم نیست گذشته

عذاب وجدان دارم همش خودمو لعنت میفرستمممم بگمم خدا میدونع چه فکری در موردم بکنه 

اصلا بهش فکر نکن تو گذشته خیلیا کسی بوده به دلایلی به ازدواج ختم نشده بی خیال،زندگی جریان داره

دست خودم نیس خدا میدونه تو دلم غوغاست اخه ما شرایطمون جوری بود ک کلی حسود داشتیم خیلی سرافکنده شدم خیلییی

چون پنج سال با یه نفر تو رابطه بودم اخه چطور موقع ازدواج ب اون شخص بگم ک من قبلا با یکی رل بودم عاشق ...

تو منی یا من توام ؟ رابطه هم داشتین ؟ منم پنج‌ساله توی رابطه ام  چند سالته ؟

دارم دیوانه میشم  حالم خیلی بده

تو منی یا من توام ؟ رابطه هم داشتین ؟ منم پنج‌ساله توی رابطه ام چند سالته ؟دارم دیوانه میشم حالم خ ...

رابطه نداشتم 19سالمه هرموقع یادم میاد آتیش میگیرمممم