2777
2789

من اسلامشهر تا حالا نرفتم و نمیدونم 

ولی خیلی مناطق رو میشناسم که همه بد میگفتن که مردمش فلانن و... ولی وقتی رفتم و مدتی هم اونجا بودم و چه دوستای خوبی هم پیدا کردم  

خواستم بگم حتی بدترین جاها هم آدمهای خوب و شریف کم نداره 

فقط بدها اسم منطقه رو خراب میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهوم..تکنولوژی عالیه و کلی کار مارو راحت کرده اما با وجود این‌همه امکانات اما حال ادم بهتر نشده از لحاظ روحی همه انگار یه خلا دارن..با هرکی حرف زدم گفته خیلی وقته دیگه اونجوری که باید خوش نمیگذره و اون دل‌خوشی سال‌های قبل رو نداریم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
عزیزم محیط فرهنگی اسلامشهر به نسبت تهران واقعا بدهمن خیلی رفت و امد دارمقطعا ادمای خوبو با فرهنگم زی ...

خب شهرداری نمیرسه بهش...توی هر کشوری بری یه جا هست که خرابه اوضاع راهش اوضاع جدول بندیش نظافت خیابوناش

من باغ فیضم بله جای خوبیه شما کجا منظورتونه معیارتون از برای زندگی چیه بگید راهنمایی تون کنم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

عزیزم محیط فرهنگی اسلامشهر به نسبت تهران واقعا بدهمن خیلی رفت و امد دارمقطعا ادمای خوبو با فرهنگم زی ...

خب وقتی تو تهران باشی همینه دیگه اسلامشهر دهات خونس برات...والا من تهران بارها شده پا گذاشتم با اسلامشهر برام فرقی نداشته اگر به ساکتیه که کوچه ی ما هم ساکته اگر به فرهنگه والا من دیدم تو تهران که دعوا میشه چی میشه...به خلاف باشه والا تهرانیا خلافکارترن تو کلاهبرداری یکن

الان باغ فیض ولی نسیم شهرم بودم از باغ فیض بگم بازار سینما کلی اموزشگاه های مختلف و...  

نسیم شهر م تقریبا اینجوره ولی یکم پایین تره واون دوست ندارم

گلها خوبه

حوالی بیست متری اینام خیلی خوبه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نسیم شهر کجاس؟

شنیدم اکبر ابادم میگن فاصله اش ۳۰/۴۰دقیقه ایه از باغ فیض بری