2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بآ شوهرم دعوام شد اینقد گریه کردم چشام میسوزه

درک میکنم اون بنده خدا شوهرتم از این اوضاع خوشحال نیست هر دوتون موندین تو رودروایسی ، بیشعوری از مهموناست که یه ذره درک ندارن ولی لطفا تعارف و بذار کنار وگرنه بازم همین آش و همین کاسه ست بگو خونمون هتل نیست دیگه نیاین

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
2805
دختره گفت آجی ما فقط یه هفته اینجاییم چرا ناراحتی گفتم من محجبه هستم روم نیست بخوابم تو حال شوهرتم ش ...

چقد دختره ریلکسه🤮🤮

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
حامله شد الانم دارن سیسمونی می‌خرن 😎🤪

مردمممم😂😂😂

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
سلام عزیزم😂خود اقای علیخانی پست کردن گفتن بعد هر فصل که پخش میشه کامل یه هفته جوکر نداره برا اینکه ...

ببین احسان این سری پیشم بازیگرای خوبی نیاوردی براخندیدن بی مزه و چرته بجز نعیمه نظامدوست احسان ازتوناامید شدم دیگه

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند

دختره گفت آجی ما فقط یه هفته اینجاییم چرا ناراحتی گفتم من محجبه هستم روم نیست بخوابم تو حال شوهرتم ش ...

خدایی چقدر پرو باید تاچندروز اینجاباشن ؟اخه مگه شهرشماکجاس خودشون ازکجااومدن

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند

یه جوری میگه ما فقط یه هفته اینجاییم انگار یه هفته کمه 😂 آدم خونه خواهر و برادرش اینقدر نمیمونه هتل بدون پول گیر اورده پررو

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
2810