دوباره بعد ۵ ماه قهر وطلاق کشی خودم برگشتم خونه.باز رفت خونه مادرش .تو تاپیکای قبلی نوشتم لعنتی برای خودش هیولاس.همشم تقصیر خودش بود من دیگه تجملم تموم شد قهر کردم.رفتم خونه بابام بعد دو ماه نیومد.مریض شدم بستری شدم نیومد درخواست طلاق توافقی دادم رو هوا زد.گفت بریم توافقی طلاقت بدم.چون اعتراض کرده بودم شغلم سخته .یا اینکه میخوام گوشی آیفون بخرم از حقوق خودم دیگه نمیتونم قسط ماشینت که به اسم توعه من بدم.الان همش میزاره میره .تو این ۴ سال گاهی گل میخره جشن تولد یا مناسبتا هزینه میکنه ولی خرج خونه رو انداخته گردن من از بس پدرش براش قسط درست کرده که اونام به اسم خودشه.اعتراصم میکنم میگه فکر کن مستاجر بودیم من داشتم پول اجاره خونه میدادم الانم همونو دارم قسط خونمو میدم.عروسی ام که مالوندن برام نگرفتن.نه شیربها نه کالا هیچی.سرویس طلامم دست دوم بود مادرشوهرم خودش خریده بود آورد داد .اونوقت سر جهیزیه همش میگفتن ایرانی نخر خراب میشه بانه نخر خراب در میاد .همه رو برند و مارک خریدم پدرم دراومد هر چی پس انداز داشتم دادم پول جهیزیه .الانم که خودم برگشتم درخواست مهریه ام پس گرفتم کلا مختومه کردم دیگه هیچ وقت از ثبت نمیتونم مهریه بزارم اجرا.باز یا جواب پس میده یا میره خونه مادرش .خستم کرده.شیطونه میگه از همینجا برم طلاق بگیرم دیگه خونه پدر مادرم نرم که غصه خوردن اونا ناراحتم کنه.برم تران خونه بگیرم همونجا برم کار کنم راحت شم از دست همه شون.ریدن به زندگی من دسته جمعی