امیلی249 مدیر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 388 عنوان قرار خاستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 15 پست هفته آینده قراره برم سر قرارپسره مهندسه و دفتر مهندسی داره و پیمانکار ساختمانهخونه و ماشینم داره۵سال اختلاف سنی داریمکارشناسی ارشد دارهقیافشم من ندیدم ولی میگن معمولیهپسره خیلی اجتماعیه و برونگراستبه نظرتون تا اینجا کیس خوبی هست؟ 1403/08/30 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12614 عالیه ولی من چون درونگرام نمیتونم بابرونگراییش کناربیام مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید