2777
2789
بله با قرآن، سید پاکی هستن

یکی دیگه هم میشه بگیرن

نیت " برگشت به شرکت اقای کریمی.امروز گفتم نمیام.اما میخوام بدونم برگردم چطوره؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دیگه هم میشه بگیرننیت " برگشت به شرکت اقای کریمی.امروز گفتم نمیام.اما میخوام بدونم برگردم چطوره؟

بسیار خوب است، اگرچه مشکلاتی دارد،لکن تحمل نمایید،مورد تحیر اطرافیان خود قرار میگیرید،به خدا توکل کنید و اقدام کنید

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...
عزیزم چقد درست در میاد؟

بسته به اعتقاد تون داره، خودم برای کارایی که واقعا دودل هستم استخاره میکنم 

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...
بسیار خوب است، اگرچه مشکلاتی دارد،لکن تحمل نمایید،مورد تحیر اطرافیان خود قرار میگیرید،به خدا توکل کن ...

چقدر ددست میگیره ها

افرین

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
چجور قرآنیه اینجوری توش نوشته ؟الان پدر شوهرتون پیشتونه؟

طبقه پایین منزلمون هستن،وقتی کاری دارم ارتباط داخلی آیفون رو میزنم،جوابش رو برام میفرستن، خودشوناز روی معنی آیات میگن، چون سالهاست درس حوزوی میخونن و آشنا هستن به معنی آیات

طبقه پایین منزلمون هستن،وقتی کاری دارم ارتباط داخلی آیفون رو میزنم،جوابش رو برام میفرستن، خودشوناز ر ...

ببخشید میشه ازشون سوال بپرسی

یه کارگاه تولیدی پوشاک در منطقه علی اباد هست.میخوام بهشون پیشنهادبدم کارشونو ساعت۴ بعداز ظهر به بعد انجام بدم.ایا با پیشنهادم موافقت میشه و اونجا برام خوبه؟

سوال دومم در مورد شرکت نانو دارو هست.ایا اونجا استخدام میشم؟

عزیزم ممنون میشم بپرسی"

ببخشید میشه ازشون سوال بپرسییه کارگاه تولیدی پوشاک در منطقه علی اباد هست.میخوام بهشون پیشنهادبدم کار ...

عزیزم استخاره پیشگویی نیست که بگه آیا اینکار میشه یا نه،

شما برای انجام کاری که دودل هستی نیت می‌کنی اونکار رو انجام بدم یا نه