2777
2789
عنوان

پدر شوهر دو رو بیاید بگم چیشده

167 بازدید | 11 پست

پدرشوهرم خیلی دو رو ، جلوی من ، جلوی خانوادم ، جلوی پسر خودش ، جلوی زنش 

به هرکی یه حرف میزنه 

شوهرم یه چن روز ک منو نمیبینه و باباش باهاش حرف میزنه اخلاقش عوضش میشه

تو کامنت نوشتم که الان چیکار کرده

خلاصه بخوام بگم ، از روز اول هیچ کاری برام نکرد و قصد عروسی و بقیه چیزا رو هم نداشت ینی میگفت حتی بدون آرایشگاه و آتلیه همینجوری برم خونم

انقد ک ما قبول نکردیم و مامانم و بابام باهاش صحبت کردن مجبور شد قبول کنه، البته بابای من خرج مهمون خودشو میده

.

اولش گفته بود من پول پیش خونه رو میدم ولی نداد ، بعد به مامان بابای من گفته بود بیاین به جای خرج عروسی پول بذاریم ماشین بخریم براشون ، مامان منم گفته بود ماشین و بعدا میتونن بخرن ، ولی عروسی یه باره منم نمیذارم دخترم آرزو به دل بمونه

بعد رفته به پسرش گفته من بهشون گفتم پول پیش خونه رو میدم فرش و اینا هم میخرم خرج مسافرت میدم برن دبی ، ترکیه ولی اونا قبول نکردن

..

الان شوهر من فکر میکنه باباش واقعا این حرفو زده من این وسط لج کردم

هروقت از پیش شوهرم میام اخلاقش عوض میشه ، بعد من ک پیشش هستم اخلاقش خوبه و کلی قربون صدقه و از این چیزا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
پدر شوهر من از پدر شوهر تو بدترهپدرشوهرتو به گرد پای پدرشوهرمنم نمیرسه..دورو،،دورو،دورو

خب چیکار باید بکنیم؟

پدرشوهر من حتی حرفی که جلوی خودم میزنه ، جلوی پسرش یا مامان بابای من یه چیز دیگه میزنه

مثلا به اونا میگه من همه کار میکنم واسه دخترتون

بعد به من میگه انقد منو این مسر و تحت فشار نذار ، زن اگه زندگی کن باشه همینجوری ام زندگی میکنه