2777
2789

پسری بهم پیشنهاد داد 

گفتم باید خانواده ام در جریان باشن قبول کرد گفتم داداشم باید راضی کنی گفت باشه 

ولی گفت ازدواجی نیس 

منم میدونم پسرها الکی میگن چندین مورد دیدم اینو گفتن ولی سریع یکی دیگه رو گرفتن 

به نظرتون چه جوابی بدم ؟؟

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

بگو پس به درد هم نمی‌خوریم منم آدم وقت تلف کردن نیستم🌷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بگو پس به درد هم نمی‌خوریم منم آدم وقت تلف کردن نیستم🌷

میگه رابطه پایدار بدون اطلاع خانواده 😂😂

یعنی نیت جدی درباره ت نداره و برای خوش گذرونی و موقتا میخواد باهات بگرده ،

تو هم اگر میخوای موقتا خوش بگذرونی میتونی با طرف باشی ولی خب دلبستگی نباید پیدا کنی

💍🩷
ردش کن بره، از همی اول داره میگ چیکارستبعد مثلا ب خانوادت بگه ازدواحی نیس اونا مشکلی ندارن؟ چون گفتی ...

حتما دارن