2777
2789
عنوان

دوقلو ها منو کشتن 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6391 بازدید | 167 پست
همسایه خوب نداری ؟مثلا دختر جوون یا خانم میانسالی بگی بیاد خونتون یکی دو ساعت

نباید اعتماد کرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید اعتماد کرد

بچه رو نبره که خونه اونا 

اونا بیان خونه اسی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2805
برو یه هفته ده روز بمون خونه مادرشوهرت و حسابی استراحت کن اونجا حداقل شام وناهار درست کردن نداری

ده روزم کمه من ۱۴ روزه زایمان کردم مامانم اینا اینجان قراره تا ۱ 2 ماه بمونه 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

شوهرم فقط اینا بغلی کرده برا من گذاشته اصلا کمک نمیکنه چنان بغلی شدن که نگم براتون 😭😭😭😭😭😭😭 ...

ای خدا سه قلو هستن ماشاالله 

منم نوه هام دوقلو هستن ولی کمک دخترم هفته ای سه بار میرم اوایل که تا چهار ماهگی کامل خونشون بودم الان خداروشکر یک سالشون شده یک روز در میان مسرم غذاشون می‌زارم ماشین می‌زنیم با دخترم جارو میکنیم بعد دوقلوها حمام می‌بریم تا نیام خونه هفت شب 

مادرت چرا نمیاد کمک 

جنسیت شون چیه 

ماله ما دوقلو پسر هستن 

ما ی همسایه داریم همیشه بچه هاشو نگه می داریم اگه کاری داشته باشه یا مریض باشه 😐

در کل همیشه خونه ما هستند انقدرم دوستمون دارند ب منی ک دخترم میگن عمو 😑😂😂😂

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

2810