2777
2789
عنوان

بچه ها همکارم امروز مرغ رو پاک نکرده نشسته پخت عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 96 پست
خدا صبر بده به همکارین گرامی صبحی چی کشیده اون همکار ۱۹ ساله بنده خدا روزشو ساختید با این اخلاقتون😁

از سرکار اومدم حوصله ندارم خواهر

میشه لبخند بزنی؟
عذر میخوامعذذذذذذذذذذذذذذذذذذذرخدا حفظش کنه

😂😂😂😂 خو ویتامین م  کلا ذهن آدمو میبره یه سمت دیگه

فدای سرت . خودم تو کامنتم خاستم بنویسم زدم سند شد نشد ویرایش کنم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پیج یه خانم دکتری رو دارم بازرس بهداشته میگفت با آب گرمم سینک بشوری اوکیه با وایتکسم میشه . بعد م ...

من خیلی وقتا کاسە بزرگ و آبکش اینا میبرم تو حیاط میشورم کثیف کاری نمیشە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اون مرغی که از کشتارگاه میاد دست هزار نفر بهش خورده که رسیده دست شما،اگه اینحوریه پس نون رو هم نباید ...

نفرمایید توروخدا اصلا تو کتم نمیره آدم باید خیلی ببخشید پلشت باشه که مرغ ونشوره🤢🤮

من از نانوایی نون میگیرم که بهش اعتماد دارم خانوم هست آشناس وجلوی خودم صفرتاصدشو انجام میده با دستگاه خمیر میکنه بهداشتی بهداشتی

نفرمایید توروخدا اصلا تو کتم نمیره آدم باید خیلی ببخشید پلشت باشه که مرغ ونشوره🤢🤮من از نانوایی نون ...

اخه نون با مرغ ک بو میده فرق داره 

مرغ واقعا درست نشوری نپزی بوی زهم بدی میدع

میشه لبخند بزنی؟
من پیج یه خانم دکتری رو دارم بازرس بهداشته میگفت با آب گرمم سینک بشوری اوکیه با وایتکسم میشه . بعد م ...

دقیقا هر خانم خانم نرمالی که با ابتدایی ترین نکات بهداشتی آشنایی داشته باشه کار شمارو میکنه من سینک و پر از آب میکنم  وایتکس و میریزم توش و میزارم دو دقیقه بمونه بعد که آب تخلیه‌شد با اسکاچ و مایع ظرفشویی تمیز میکنم و بعدش آبکشی 

تا قبل از این تاپیک فکر میکردم همه همینکارو میکنن!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
من خیلی وقتا کاسە بزرگ و آبکش اینا میبرم تو حیاط میشورم کثیف کاری نمیشە

من حیاطم با مادرشوهرم مشترکه راحت نیستم برم .

بعد ببین من هر سری مرغ میگرفتم خیلی کثیف بود .فقط خرد میکرد میداد بهم . اینسری از جای دیگه گرفتم خیلی تمیز پاک کرد واسم . منم مرغو اکثرا میارم خرد میکنم واس جوجه و کوچیکتر خورد میکنم واس ماکارونی و هویج پلو . یعنی کلا خرد میکنمش . دیگه اینسری آب زیاد مصرف نکردم ‌ خیلی تمیز بود 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اخه نون با مرغ ک بو میده فرق داره مرغ واقعا درست نشوری نپزی بوی زهم بدی میدع

بعدشم نون خشکە،دست خاک و خولی هم باشە نمیگیرە ویروس و میکروب رو چندان،هرچند بازم...

ولی مرغ خیسە ی دست کثیف بهش بخورە واویلاس😂

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
نفرمایید توروخدا اصلا تو کتم نمیره آدم باید خیلی ببخشید پلشت باشه که مرغ ونشوره🤢🤮من از نانوایی نون ...

شماها دیگه خیلی حساسیت ببخشید😂😂خب هرکسی سلیقه ای داره به شمام حق میدم بخوای بشوری چون حساسین