2777
2789
عنوان

بچه ها همکارم امروز مرغ رو پاک نکرده نشسته پخت عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 96 پست
ویتامین پ چیه 😂😂😂ی همکار آقا داشتیم بحث ویتامین میشد میگفت ویتامین م 😂😂

😂پرررر احتمالا

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد... {دیالوگ سریالBridgerton }  اتک غمگین ترین تراژدی.                                                     هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)                    لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

همه مرغ هارو در اوردم شستم پاک کردم سرخ کردم حسابی ولی انقدر حالم بد شد پر مرغ و اینارو دیدم ک از غذ ...

این چرا اون تیکه هاشم با چاقو نبریده😂

وای خندم گرف😂😂😂

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آشپزی نمیکنم اما میگن مرغ رو اگه بشوری فقط سینک رو پر از باکتری کردی و خود مرغ فقط با پخته شدن با ...

خوب ما بعدش سینکو با وایتکس میشوریم . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
تصورن از مادرشوهرتون نمیدونم چرا یه زن کثیف شد

نه خیلی غذاهاش خوشمزس.مثلا قورمه سبزیشو میتونی تا آخر عمر با لذت بخوری از بس خوشمزس.یا آبگوشت یا شامی کباب .فقط مرغ رو خیلی لجن درست می‌کنه.الان دیگه خودش درست نمیکنه وقتایی خواه شوهرم اونجا باشه میده اون درست میکنه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
من آشپزی نمیکنم اما میگن مرغ رو اگه بشوری فقط سینک رو پر از باکتری کردی و خود مرغ فقط با پخته شدن با ...

پس اون همە چربی و پر و آب میان بافتی مرغ چطوری دور بندازیم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
چرا فکر میکنین مرغ یا گوشتو بشورین فرقی میکنه؟😂فقط میکروبش بیشتر پخش میشه شسته بشه،موقع پخت از بین ...

خب مسئله اینه ما مرغ وبخاطر میکروبش نمیشوریم میخوریم که خون وپرو این چیزاش بره این وسط اگر مرد مرغ فروش دست تو دماغش کرده بود مُفاش واز رو مرغا میشوریم

عزیزم بیخیال اون کسی که اینو گفته عقلش نمیرسیده که سینک و اطرافش وباید با مایع وایتکس بعد از شستن مرغ شسته بشه!!!!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
ویتامین پ همون پر مرغه.چون اولش پ داره. اون همکارتم بیشعوره

اون همکارم الان شوهرمه 🤣🤣 میگه بخدا همینجوری میگفتم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اولا روم نمیشد بگم بعدش دیگه ی روز به شوهرم گفتم اونم مادرشو قسم داد دیگه مرغ نپزه.گفتیم ماکارونی بز ...

مادرسوهر منم  مرغ  ماهی  میپزه حاظرم اسید  بخورم    ولی  اون غذا رو نه  حالا فک کن  من تو بارداری ویار داشتم  به مرغ  ۹ ماه  مرغ  نخریدیم  از بس بدم میومد  رفتیم  اونجا   مرغ  گذاشته  بود  من  دم  توالت نشسته بودم  کم مونده بود  بچم  بیاد  تو دهنم