2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5315 بازدید | 234 پست

نه میدونم شاید به ندرت پسر پاک بشه نه اینکه نباشه ها ولی خیلی معدودند با این وجود نمیتونم بپذیرم با کسی ازدواج کنم که قبل از من هیچ حد و مرز اخلاقی ای نداشته... حتی حاضر نیستم با مردی که قبلاً ازدواج کرده و حالا یا طلاق گرفتن یا همسرش مرده ازدواج کنم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من گذشته هر کسی به خودش مربوطه 

مردم علم غیب نداشتن که 

ولی اگه قرار باشه با عشق ازدواج کنم برام مهم نیس و قضیه فرق می‌کنه 

اگه قرار بر سنتی باشع مهمه چون خودم نداشتم نمیخام همسرم هم داشته باشه 

2805
فکر میکنید که الان مردی نیست نداشته باشه؟تا دلت بخواد هستولی رل من میگ نداشتم

خب پسرا مگه دختری نمیخوان که پرده داشته باشه دخترا هم حق دارن پسری بخوان پرده نزده باشه

یه سری دوستان میگن پسرا همشون داشتن 

اما دخترا نه

بعد پسرا با کی بودن؟ با دیوار؟ یا با خود پسرا؟

یا همه با خیلی عذر میخوام پولی ها؟

امار دخترایی که رابطه پیش از ازدواج تجربه کردن با پسرت تفاوت چندانی نداره 

من برام مهمه ولی خب نمیشه فهمید الانم همش حس میکنم دیگ پسری نیس ک تا حالا رابطه نداشت باشه یا اگه هس ...

هست مطمئن باش 

سوشال مدیا اینجوری جا انداخته که نیست 

ولی 

هست

همونجوری که دختر دست نخورده هست مرد پاک و‌سالمم هست

بنظر من گذشته هر کسی به خودش مربوطه مردم علم غیب نداشتن که ولی اگه قرار باشه با عشق ازدواج کنم برام ...

منطقت براساس یه نظریه است فقط

خیلی هم ربط داره گذشته اییه که روی اینده طرف ربط داره

2810