2777
2789
عنوان

بیماری حساس و‌خطرناک یه بچه

37 بازدید | 6 پست

شاید وقتی اینو بنویسم شناسایی بشم 

ولی میخوام‌جهت‌اطلاع خیلی از مادرا و‌خانواده‌هایی که به دکتر و ازمایش و‌چکاب اعتقاد ندارن اینو بگم 

من بچه دومم پدرو‌مادرم همیشه‌دلشون میخواست یه پسر داشته باشن 

مامانم بعد به دنیا اومدن من 

از دستگاه برای جلوگیری استفاده میکرد ولی بعد چنسال درش اورد افتادن دنبال راه های  ای وی اف و خیلب چیزای دیگ‌ برا بچه‌دار شدن و تعیین جنسیت تا اینکه چنسال بعد درست ۱۳ سال بعد به دنیا اومدن من مامانم باردار میشه 

کلی خوشحال بودنو اینا وقتیم فهمیدن بچه‌ پسره دیگ  از خوشحالی داشتن بال در میاوردن 

گذشتتتت و اون بچه به دنیا اومد شد عزیز خانواده و‌فامیل تو خانواده ما پسرا خیلی عزیزن 

یه سالو چند ماهش بود که تقریبا هفت ماهی میشد مامانم هی میگفت ببریم یا ازمایش بدیم برا چکاب 

ولی بابام بخاطر کرونا میترسید کرونا بگیره تو اون محیط هی میگفت نه و عقب مینداخت تا اینکه دیگ مامانم خیلی اصرار کرد و از داداشم ازمایش گرفتن 

جواب ازمایش اومد و بعله... دیدن انزیمای کبد به شدت بالاس و‌خیلی غیر طبیعیه 

بردن چنتا دکتر و‌دکترا نتونستن مشکلشو تشخیص بدن 

بعدم فهمیدن اندازه کبدش از حالت طبیعی خیلی بزرگ تره بعد تازه فهمیدن یه سمن پهلوش یجورایی بزرگه بخاطر کبدش 

تو خونه مون گریه و شیون بود فامیلا میومدن و همشون گریه میکردن چون خب خطرناک بود و کسی نمیدونست چشه 

تا اینکه بردنش یه شهر دیگ پیش متخصص 

بعد یه عالمه رفتن اومدن و ازمایش و نمونه برداری 

فهمیدن GSTنوع ۴ داره یه بیماری خطرناک و کم یاب که معمولا تا ۴ سال بیشتر اون بچه نمیکشه 

ولی الان چنسال از‌اون موضوع‌میگذره 

الان داداش من ۵ سالشع و دکترش متعجبه از روند خوب بیماریش و‌میگه اولین بیماریه که انقد نرماله 

چون انزیم‌های کبدش و‌انداره اش دقیقا مثل ادم نرماله 

ولی اینم بگم‌ما کلی سختی کشیدیم این چنسال 

یهو اوج گرفتن کرونا 

و باید خیلی مواضب میبودیم مریض نشه چون باز انزیمای کبدش بر اثر دارو ها میرفت بالا 

یا اینکه سر یه ساعت مشخص همیشه باید نشاسته بخوره و‌دارو بخوره 

دکترش رژیم غذایی تعیین نکرد 

ولی پدر و مادرم خیلی از‌غذاها و چیزایی که برای کبد مضر هستش رو ممنوع کردن و‌بهش ندادن 

دمنوش هایی که برا پاکسازی کبد خوبه از همون وقت بهش دادن 

و یجورایی با کنترل شرایط باعث شدن وضعیت داداشم خیلی بهتر بشه 

البته به‌موقع متوجه شدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.