2777
2789

سلام من میخام ای وی اف کنم اول رفتیم پیش خانم آزاد دکتر متخصص زنان و زایمان برای شوهرم آزمایش نوشت و آزمایشات قبلی منو دید و سونو که قبلاً گرفته بودم رفتیم آزمایشگاه آزمایش رو داد گفتن شوهرم ضعیفه ولی واریکوسل ندارع حرکت و شکلش و ساختار اسپرمش خوب نیس دکتر برام نوشت که باید بخاطر شوهرم کاندید ای وی اف میکرو بشیم منم ی تنبلی خفیف دارم که دکتر گفت شدید نیس چون سایز تخمدان هات خوبن و پریود منظمی هم دارم خلاصه رفتیم مرکز طهور ا قم آزمایشات تخمک دادم اینا بعد دوبار سونو بهم گفتن که ی کیست پنج سانتی دارم و بقیه چیزا هیچی نگفت عکس رنگی هم قبلا دادم لوله هام باز بودن و چسبندگی یا سقط جنین هم ندارم حتی ی دونه هم سقط نداشتم و خارج از رحم که بارداری نداشتم دوماه بهم قرص روکین داده گفت بعد ازاین میتونی وارد سیکل بشی چون واقعا از تمام آزمایشات هیچ مشکلی نداشتم الان شنیدم قبل و بعداز پروستروژن خیلیا دور ور 100تا اینا آمپول پروژسترون میزنن وحشت زده شدم بنظرتون من سقط نداشتم بازم اینو می‌نویسن برام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805