2777
2789
عنوان

با عروسمون چطوری رفتار کنم

268 بازدید | 18 پست

خانما من دوست ندارم خواهرشوهر باشم سنمم کمه تجربه زیادی ندارم

و ابن مدتی برادرم نامزد بود کاری به جفتشون نداشتم نه صمیمی بودیم نه دشمن درحد دوری و دوستی بودیم سلام خداحافظ..

چون فکر مبکردم صمیمیت بیش از حد ممکنه دلخوری پیش بیاد البته کاهی میگم زیادی با برادرم صمیمی نیستم ... حتی برادرم دغوای شدید داشت گله میکرذ جلوش گرفتم گفتم به ما چه برادرم باید خودت مشکلتو حل کنی سر این مسائل مسخره چیزی حق نداری بگی 

الان برادرم داره میزه سربازی  کلی هم دختر بیچاره گریه میکرد این مدتی برادرم نیست لازمه کاری کنم؟

برخوردام درسته؟

رفتار خوب چیه🙁😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اتفاقا خوب بوده، نظر شخصی من اینه با خواهر شوهر یا جاری اینا که فامیل های نزدیکند نباید صمیمی شد ، کلا نباید دخالتی توی کارشون کرد چون زیاد همو می‌بینید 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بیبن این تجربه منه نمی تونم بگم حتما برای شما کاربردی 

ولی امیدوارم به دردت بخوره 

رفتار شما خیلی به رفتار عروستون ربط داره 

متعادل باش 

ولی اشتباه خانواده منو نکن  اگه دیدی داداشت مشکل بزرگ دارن بزار بیاد تو خانواده بیان کنه که رفتار درست باخانواده عروستون داشته باشید دخالت بی جا تو زندگیشون نکنین 

ولی یک جورم رفتار نکنید که داداشت فکر کن ازدواج کرده دیگه کسی نیست که ازش حمایت کنه

با عروستون هم ترجیحا زیاد صمیمی نشو هر چی پیش بیاد میره کف دست داداشت میزاره مال من که اینجوری بود همش دنبال حرف کشیدن از زیر زبونم بود

احترامشم نگهدار اصلا چنین حسی نداشته باش که خواهر دار شدی 

چون عروسا تند به تریپشون بر میخوره

در کل دور و دوستی

2810