2777
2789
مشکلت چیع؟؟

دلم نمیخاد هیچی برم کسی رو ببینم بیرون برم غذا بخورم بی هدف پوچ زندگی مسخره است حتی حموم نمیرم غذا نمی‌خورم دلم میخاد فقط بخوایم یه خوای همیشگی 

تو رو ابلفضل اگ قضیه ات عشقیه ک نکن اون دو روز بعدش میره زن میگیره 

اگر بخاطر کنکوره ک این همه ادم ب غیر از کنکور موفق شدن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دلم نمیخاد هیچی برم کسی رو ببینم بیرون برم غذا بخورم بی هدف پوچ زندگی مسخره است حتی حموم نمیرم غذا ن ...

ادما همشون یه زمانی حالشون بد میشه بی هدف میشن معنای زندگی رو نمیدونن اونی قوی و برنده اس ک ادامه بده

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
حق ندادن بهم هرجی تلاشی کردم بی فایده نشد که بسه

ان مع العسره یسرا بعد از هر سختی یه اسونی هست

خدا تو قران میگه ک ما شما رو با فقر سختی و بیماری امتحان میکنیم ک ببینیم شما چقدر صبر میکنید صبر کن و خدا روشکر کن 

شکر گذاری تو زندگیت خیلی تاثیر داره

خودکشی کنی بخدا خانوادت رو پیر میکنی عزیزانت رو پریشون میکنی عذاب برای خانواده اس

همش عشقیه هم کنکور 🥲🥲🥲

وای تو رو خدا بیا پی وی صحبت کنیم ببینیم دقیقا مشکلت چیه اجی بخاطر عشق واقعا؟ میشه بیایی پی وی بهم بگی مشکلت چیه

چطور عاشق هم بودن تونست با مرگش جدا شه از عشقش.

گفتم که این اواخر خیلی بحث و اختلاف داشتن 

و دخالت هایی هم تو زندگیشون بوده که باعث میشه این اتفاق بیوفته

و متاسفانه قرص برنج خورده بود و بعدم کلی پشیمون بوده و التماس میکرده نجاتم بدید ولی خب🖤

خدابزرگه؛🌱

2810