2777
2789
عنوان

شغل مدل میکاپ

70 بازدید | 9 پست

چجوری به نظرتون؟؟؟

میگن راه بیوفتی برای دو ساعت تا۴میلیون درآمد داری ‌حتی تهران تا ۲۰میلیون هم دارند

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

هر روز حجم عجیبی از مواد ارایشی رو صورتت میشینه 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

به مرور به خاطر استفاده زیاد از لوازم آرایشی پوست خراب میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
هفته دو روززکار کنی چی؟؟

حالا عکست که همجا با ارایش میره هم هیچ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کم برو به عنوان منبع ۲ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلاس کاری اش چی؟؟

از نظر من جایگاه اجتماعی اونقدرا بالایی نداره

دیگه نظر جامعه رو نمیدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

عالیه پرستیژش بالاس مدلی دیگه 

پوستتم خراب نمیشع اگ بهش برسی والا منکه هر روز آرایش دارمش پوستم خوبه مثله قبله تقریبا

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢