2777
2789
عنوان

با مردی که همیشه فکر جدایی میکنه چیکنم بخدا دارم جون میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 53 پست
یه کاری بکن یه بار خیلی قاطعانه خودت بگو ارع طلاق بگیریم ببین واکنشش چیه مثلا دست پاچه میشه یا اونم ...

والا گفتم میخوام چیکار پیاله همسایه بدم وقتی این خونه زندگی برا من نیس میخوام برم همسایه من نیس که خودت ببر بده گفت شاید موندنی شدی گفتم میخوام چیکار زندگی که همش استرس جدایی تو دلم میندازیش 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
والا گفتم میخوام چیکار پیاله همسایه بدم وقتی این خونه زندگی برا من نیس میخوام برم همسایه من نیس که خ ...

سعی کن دلبری کنی ولی به طور مرموز همش به خودت برس جلو چشمش و به‌شمار محل نده 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کن دلبری کنی ولی به طور مرموز همش به خودت برس جلو چشمش و به‌شمار محل نده

والا به خودم میرسم همون روز خوبه خیلی فرداش دوباره پشبمومن میشه یاداوریش شروع میکنه 

والا به خودم میرسم همون روز خوبه خیلی فرداش دوباره پشبمومن میشه یاداوریش شروع میکنه

آدم عجیبیه مودی هستش برین مشاوره شاید بهتر کمک بگیرین 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
فایده نداره خود شیفتس خودش طاهرش شغلش خوبه دور برش داشته

سلام عزیزم...خیال نکن فقط شوهر تو اینجوری شده کلا مردها دور برداشتن ...می‌دونم خیلی سخته ولی بهش فکر نکن.. منم گذروندم حتی مریض شدم از حرفایی که بهم میزد ولی دیگه زدم به بی‌خیالی ...خیلی تلاش کردم از حالی که بهش دست داده منصرفش کنم فایده نداشت دیگه سپردم به خدا کاری واقعا از دستم برنمیاد

سلام عزیزم...خیال نکن فقط شوهر تو اینجوری شده کلا مردها دور برداشتن ...می‌دونم خیلی سخته ولی بهش فکر ...

موندی باهاش یا جدا شدی نمیشه که بیخیال شد اخه بحث موندن جدا شدن

سلام عزیزم...خیال نکن فقط شوهر تو اینجوری شده کلا مردها دور برداشتن ...می‌دونم خیلی سخته ولی بهش فکر ...

وگرمه کلی رفتارا گند داره که نمبشه تحمل کرد واقعا من میکنم 

دارم جدا میشم...به تائید خودش درخواست دادم دادگاه ...با اینکه خیلی بهش فرصت دادم و خیلی واسش کوتاه اومدم چاره ای بهتر پیدا نکردم...شما هم زود تصمیم نگیر همه ی راهها رو امتحان کن ...البته شوهر من با تکنیک های که انجام میدادم لحظه ای خوب میشد ولی دوستهای اطرافش آدمهای خوبی نیستن و شوهرم از اونها الگوبرداری می‌کنه و خودشم خودشیفته ست و دوباره هوا ورش میداره....تو چشماش میخونم منو دوست داره ولی یه چیزی که هست اینه که داره با خودش و من لج میکنه....یه شرط گذاشتم واسش اگه قبول کنه بهش دوباره فرصت میدم اونم بخاطر خدا و بعدش بخاطر دخترم 

دارم جدا میشم...به تائید خودش درخواست دادم دادگاه ...با اینکه خیلی بهش فرصت دادم و خیلی واسش کوتاه ا ...

خوبه تو بهش شرط گذاشتی ...

شوهر منم دقیقا همینه دوستاشم.. اینا ادما دهن بینین خوبیارو الگو بر نمیدارن کافیه یه بدی ببینن الگو میگرن 

مثلا چیکارا میکردی ؟