2777
2789
عنوان

با مردی که همیشه فکر جدایی میکنه چیکنم بخدا دارم جون میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما همونی نیستی ک خونه مادرشوهرت زندگی میکردین شوهرت میخاست خونه مجردی بگیره و جدا بشینو می‌گفت زن ش ...

اره همونم الان رفتیم خونه جدیده یه ماهه هی دلم گرم میشه میبینم از صحبتاش میخواد باهم بمونیم هی یجور اشاره میکنه فرداش که بفهمم نه میخوایم جدا شبم قشنگم میفهمم که فهمیده من دلخوش شدم میگه که من خیال واحی نکنم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
سلام عزیز دلمممممم چطوری قشنگ من حالت خوبه ؟ دلم خیلی برات تنگ شده بود

منم همینجور چند وقت پیش ده روز پیش اینا گمونم یه سر به تاپیکات زدم ببینم در چه حالی 

تو که انقدر خانم و وفادار و با ارزشی حیفه زندگیت پای آدم بی لیاقت تلف بشه بدبختی بچه ام داری این شرا ...

بچه ندارم ده سال نذاشته بچمون شه

اره همونم الان رفتیم خونه جدیده یه ماهه هی دلم گرم میشه میبینم از صحبتاش میخواد باهم بمونیم هی یجور ...

جقد شوهرت بی انصافه ججوری دلش میاد اینطوری عذابت بده هروز با فکر خراب شدن یا نشدنه زندگی.بخدا آدم اینجوری دستو دلش ب هیج کار نمیره فقط درگیر فکرو خیاله.بگو خونه رو بزن ب نامم مهریمم لطف کن بده بعد هر غلطی خواستی بکن منم با ی بهتر از تو ازدواج میکنم.دیگه میخاد جدا بشه حداقل جدابشه توام زندگیتو بدونی دردشو بکشی نه اینکه هروز با این درد زندگی کنی 

چشم نداره خوشی وآرامشتوببینه

نه اینجور نیس چون خودشم دو دله نمیخواد من الکی دلخوش شم‌بعد اینکه بهم فهموند نمیخوادم بازم دو دلیش میبینم به چشممم 

منم همینجور چند وقت پیش ده روز پیش اینا گمونم یه سر به تاپیکات زدم ببینم در چه حالی

من زیاد خوب نیستم درگیرم 

تو چطوری 

تو انقدر ماهی و خوبی چرا شوهر اینطوری گیرت اومده اگه دوسش داری میخوای کنارش بمونی به خودت برس ولش کن یه مدت اصلا نرو نزدیکش همش به خودت برس جلوش لباسای شیک بپوش و اگه میتونی ادامه تحصیل بده 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بچه ندارم ده سال نذاشته بچمون شه

خب دیگه چه بهتر راحت تر میری 

این مرد سمیه برو پیش روانشناس 

حیف از عمر اگر به پاش حروم کنی ، بخدا که حیفی صد تا مرد آرزوشون هست زنی مثل تو داشته باشن ...

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜