2777
2789

باهم خوبیمااا اما ده ساله پیرم کرده همش فکر جدایی یه روز هست یه روز نیس اینزوزا جدیه میخواد جدا شیم بازممممممم یه روز فکرشه یه روز نیس الکی نمیددنم دلش حوری میخواد شاغل میخواد من خوشکلم اما حوری همه چی تموم نیستم ولی خوی جز خوشکلام شاغلم نیستم چون ده ساله من از جوجه گی نذاشته ...،ده ساله نداشته بچمون شه چون دودل بوده بمونیم نمونیم الانکه اومدیم خونه دیگه بعد ده سال نشستن خونه مادر شوهدم .. میحوایم جدا شیم البتع قبلشم حرفش بود 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

اخه شما تو زندگی من نیستین ببینید باهم خوبیم خوشیم وحشی بازی اخلایپق بد خیلی داره تحمل میکنم اما خوب با این فقط تو زجر عذابم شکنجه میشم که دلم به زندگیم گرم نیس ۶ ماه اومد دلم گرم شد باز ته دلم خالی کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب صبری داری بخدابذار نبودتو حس کنه تا آدم شه

بخدا دوسش دارم همش سختهمه برم این زندگبپی مال کسی دیگه شه به کسی دیگه عشق بورزه اینا فکرش میکنم دیونه میشم میگم اخه چرا باید جدا شیم مدام از خودوم ایراد میگرم چرا حوری نیستم چرا مثل فلان بلاگر نیستم یا فلان دختر که خیابون دیدم ...

چی بگم خواهر من جای تو نیستم 

ولی انقدر غرور و عزت نفس دارم حاضر نیستم ثانیه ای با مردی که همش میگه جدا بشیم بمونم 

آدم رفتنی دلیل رفتن رو پیدا میکنه آدم موندی بهانه موندن...

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
ازدواج سنتی بود؟وقتی میدونستی اینجوریه چرا ازدواج کردی باهاش

نه والا همو دوست داشتیم کلیم برا رسیدن بهم سختی کشید