2777
2789
عنوان

با مردی که همیشه فکر جدایی میکنه چیکنم بخدا دارم جون میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 53 پست
جقد شوهرت بی انصافه ججوری دلش میاد اینطوری عذابت بده هروز با فکر خراب شدن یا نشدنه زندگی.بخدا آدم ای ...

دقیقا فک کن خیلی اخلاقا بد داره همه رو تحمل میکنم اصلا سرشم غصه نمیخورم  بگم یه تومار میشه ... تحملم بالاس فقط با این درد که دارم عین شمع اب میشم لعنی دارم تیکه تیکه میشم هر روز یهو فاز موندنم میزنه باز میترسم الان دم به دقیقه دو دل گاهی میبینه ۶ ماه من میخواد یهو نمیخواد یا نمیدونم دوسال دیگه ام باز من میخواد یا نمیخواد اونی که بخدا دوس پسر داره از من وصعش بهتره که مثلا شوهرمه

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه طاقتی داشته مردا معمولابچه دوس دارن

قلبم خیلی درد داره دقیقا وقتی فکر خیال میکنم اینجور میشه نمیکنم خوب میشه 

من زیاد خوب نیستم درگیرم تو چطوری تو انقدر ماهی و خوبی چرا شوهر اینطوری گیرت اومده اگه دوسش داری میخ ...

والا سختمه همش از ارایش کردنم بدم میاد دیگه بهم استرس میده فک کن همش نگرانم همش نگرانم گگکاهی میگم بزار نکنم من همینجور میخواد بخواد یعنی چی تا خوبم من بخواد تا بدم من نخواد 

عزیزم روانشناس بهتره یاروانپزشک ؟

روان پزشک برای وقتیه که علاوه بر مشاوره احتیاج به دارو هم باشه ، ولی روانشناس صرفا برای مشاوره است 

معمولا میرن پیش روانشناس اگر احتیاج به دارو بود میرن پیش روان پزشک

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
من زیاد خوب نیستم درگیرم تو چطوری تو انقدر ماهی و خوبی چرا شوهر اینطوری گیرت اومده اگه دوسش داری میخ ...

همش نگرامن میشم ارایشم بد شد اینجور شد موهام اینوری بهم نمیاد با یدره خوشکل زشت شدنم فاز خواستن نخواستنش تعیر میکنه

دقیقا فک کن خیلی اخلاقا بد داره همه رو تحمل میکنم اصلا سرشم غصه نمیخورم بگم یه تومار میشه ... تحملم ...

خیلی سخته بخدا.اون تکلیفش با خودش مشخص نیست زندگی ک آدم هر لحظه منتظر باشه خراب بشه جه فایده داره.کاش خودت بتونی ازش دل بکنیو این دردی ک می‌کشی رو ی جا تمومش کنی.ی بار دردشو بکشی نه هروز اونم معلوم نیست تا کی.اون می‌دونه تو هیچوقت نمیری از نرفتن تو مطمعنه شاید اگه ببینه تو این دندون لقو کشیدیو میخای تموم کنی تصمیمشو بگیره یا مثله آدم زندگی کنه یا بره کسی ک آخرش بخاد بره هرجه زودتر بره خیلی بهتره.جرا اینکارو با خودت میکنی؟؟الان جوونی جدا میشی ی سال غصشو میخوری بعدش میری با یکی ازدواج میکنی ک عاشقت باشه دوست داشته باشه بفهمی زندگی کردن یعنی جی.اومدو تا ۵سال دیگه بخاد اینجوری کش بده بعد بره میخای ۵سال دیگم عذاب بکشی؟؟؟ادم ی جای تو زندگی تحمل می‌کنه میسازه ب امید درست شدن زندگی ولی واسه تو اون امیدم حتی نمیزاره هی میاد یادآوری می‌کنه ک دل خوش نکن جرا موندی خب 

همش نگرامن میشم ارایشم بد شد اینجور شد موهام اینوری بهم نمیاد با یدره خوشکل زشت شدنم فاز خواستن نخوا ...

هنوز به بلوغ عقلی نرسیده چند سالتونه؟

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
من ۲۷ شدم به تازگیا اونم ۳۴

یه کاری بکن یه بار خیلی قاطعانه خودت بگو ارع طلاق بگیریم ببین واکنشش چیه مثلا دست پاچه میشه یا اونم جدی هستش 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱