باهم خوبیمااا اما ده ساله پیرم کرده همش فکر جدایی یه روز هست یه روز نیس اینزوزا جدیه میخواد جدا شیم بازممممممم یه روز فکرشه یه روز نیس الکی نمیددنم دلش حوری میخواد شاغل میخواد من خوشکلم اما حوری همه چی تموم نیستم ولی خوی جز خوشکلام شاغلم نیستم چون ده ساله من از جوجه گی نذاشته ...،ده ساله نداشته بچمون شه چون دودل بوده بمونیم نمونیم الانکه اومدیم خونه دیگه بعد ده سال نشستن خونه مادر شوهدم .. میحوایم جدا شیم البتع قبلشم حرفش بود
اخه شما تو زندگی من نیستین ببینید باهم خوبیم خوشیم وحشی بازی اخلایپق بد خیلی داره تحمل میکنم اما خوب با این فقط تو زجر عذابم شکنجه میشم که دلم به زندگیم گرم نیس ۶ ماه اومد دلم گرم شد باز ته دلم خالی کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا دوسش دارم همش سختهمه برم این زندگبپی مال کسی دیگه شه به کسی دیگه عشق بورزه اینا فکرش میکنم دیونه میشم میگم اخه چرا باید جدا شیم مدام از خودوم ایراد میگرم چرا حوری نیستم چرا مثل فلان بلاگر نیستم یا فلان دختر که خیابون دیدم ...