2777
2789
عنوان

چه استایلی کنسله پارت نمیدونم چندم🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 93 پست
حققق😂😭مخصوصاً اونا که بالا تنه بزرگ دارنخیلی عجیب میشن😑😂

الان دیگ اکثرا همینن 🤣

رو عضله های بازو کار میکنن پاها هم ک خدا بزرگه 😔

وای کارگو اصن به پسرا نمیااااد یبار رو یکی داشتم کراش میزدم با کارگو دیدمش به گوه خوردن افتادم 😔🤣

[army]   (:...I could see the sunshine

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسری که شبیه کره ایا نباشه کنسله✅️

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

الان دیگ اکثرا همینن 🤣رو عضله های بازو کار میکنن پاها هم ک خدا بزرگه 😔وای کارگو اصن به پسرا نمیااا ...

نه اینا دیدی چهارشونه ولی پاهای لاغر کشیده؟اسمینی میپوشن سمیههههه

شلوار معمولی مگه چشه🥹😂کارگو منم نمبتونم کراش بزنم:/😂

2805
نه اینا دیدی چهارشونه ولی پاهای لاغر کشیده؟اسمینی میپوشن سمیهههههشلوار معمولی مگه چشه🥹😂کارگو منم ن ...

جین قشنگه

شلوار اسکینی نه ولی تفنگی و راسته هم خوبه

کارگو نهههه

پاره و پوره

رنگ سفید🗿

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نه اینا دیدی چهارشونه ولی پاهای لاغر کشیده؟اسمینی میپوشن سمیهههههشلوار معمولی مگه چشه🥹😂کارگو منم ن ...

خیلیییییی 

اصن پسرایی ک اسکینی میپوشن دید خوبی ندارم نسبت بهشون 😔

همش حس میکنم الان میوفته شرفشون میره 😔🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
جین قشنگهشلوار اسکینی نه ولی تفنگی و راسته هم خوبهکارگو نههههپاره و پورهرنگ سفید🗿

جین بگ خیلی کراشهههه🛐 پاره پوره ام باشه دیگه عالی میشه البته اگه بدون پشم باشن😔😂

ولی بنظرم با کارگو خیلی رو مخ میشه استایلشون 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

جین بگ خیلی کراشهههه🛐 پاره پوره ام باشه دیگه عالی میشه البته اگه بدون پشم باشن😔😂ولی بنظرم با کارگ ...

بگ ندوس😂

پاره پوره ام متنفرممممم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بگ ندوس😂پاره پوره ام متنفرممممم

پس چرا با بگ و پاره پوره انقدر کراش میشن تو کیدراما😂

نمیخوامممم

2810