2777
2789

با اینکه خیلی کم میخوره اما خیلی انرژی داره دائم میگه بیا بازی همش هم مبارزه و جنگی میخاد هرچی میخام ب بازی های آروم و نقاشی دعوتش کنم بی فایدس. اصلا به حال خودش نمیره بازی کنه همش میخاد با من بازی کنه همش هم حرف میزنه گاهی واقعا کم میارم خوابم میاد خواب ظهرش هم کلا قطع شده دیگه . مشکل دیگم باهاش اینه ک وقتی کارتون میبینه توی اون نقش فرو میره و اعصابم را بهم میریزه مثلا صداش میکنم دائم میگه من رادین نیستم من مرد عنکبوتی ام باز ساعت بعدی میشه گربه سیاه باز بعدش میشه روبات و هی میگه من اونم من رادین نیستم . دیگه کم آوردم نمیدونم چکار کنم باهاش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه عزیزم اقتضای سنشه 

بچه اگر تحرک نداشته باشه مریضه اصن

لذت ببر چون هرچی بزرگتر شع دغدغه های شما هم بزرگتر میشه

البته من مجردم ولی ۳ بار برای خواهر و برادرام مادری کردم😂😂

2805
الهی بگردم قربون مرد عنکبوتی 🤣😍😍

بخدا اینقدر تو بازی مبارزه منو زد ک خسته شدم دائم میگه من عنکبوتی ام تو هالک باش و صداتو کلفت کن حرف بزن بعد بش میگم مامانی بیا میگه تو مامان نیستی تو هالکی

پسر من ۵ سالشه همین طوره. یه رییییز داره حرف میزنه. با صدای خیلی بلند الکی جیغ میزنه مثلا برای بازی. 

از صبح تا شب بازی و بدو بدو و خسته هم نمیشه. 

منم الان سرم درد گرفته ‌‌و نمیکشم دیگه.

اخه نمیشه که همش ادای اونا را در بیاره اصلا خود واقعیش یادش داره میره

از یه مشاور کمک بگیر شاید واقعا مشکلی نباشه زیادی حساسیت نشون بدی 

یا شایدم خوب نباشه بهتره جلوشو بگیری اما با روش درست آگاهانه 

وای عزیزم ،پسر همینطوره دیگه دوست داره هیجانی بازی کنه ،دختر من الان ۴ سالشه مدتها خودش بازی میکنه با خونه سازی و لگو و وسایل آشپزی و نقاشی ،البته همش میگه تلویزیون روشن باشه ،ولی دوره ای هست بهتر میشه  مهد دوست داره بره ؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
2810