2777
2789
عنوان

شام چی میخواید بدرستید کد بانو ها 😍🍗🍟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

دورهمی قابلمه پارتی خونه مامانم داریم میریم جااااتون سبز🥰🥲

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

نوش جونتون شماهم اون کتلهای پخته رو میذاری بالای اون کتلتا تا روغنش جدا شه بعد بذاری تو ظرف؟

عزیزم چون من با سیب زمینی خام درست میکنم یک سری که توی ظرف چیدم یه کم سرخ شدن می زارم رو هم بعد سری بعد همین طور تا مغز پخت بشن و بوی خامی سیب زمینی نیاد بعد کامل سرخ میکنم آخر سر هم روی سینی دستمال می‌زارم روغنش جذب دستمال بشه خیلی کم روغن میشه 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
ما همیشه۱۰ ۱۱ میخوریم

نوشت جان

من نهایتااا ۶ و نیم یا ۷

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

چقدر مرتب وقشنگه.دستورشو میدی

بله عزیزم حتما 

سیب زمینی مثلا 4تا متوسط یک پیاز کوچک ،چرخ کرده برای هر سیب زمینی شما اندازه گردو در نظر بگیر فلفل سیاه و زرد چوبه و سوسن بر خشک شده ونمک به میزان لازم وبرای این مقدار یک عدد تخم مرغ ویک قاشق آرد سفید یا نخود چی ویا میتونی پودر سوخاری بریزی اون وقت ادویه رو دیگه نریز ونمک هم کم بریز چون خودش داخلش داره این مواد اولیه 

اول سیب زمینی رو بعد پوست گرفتن با رنده کوچک رنده کن بعد پیاز رو با رنده بزرگ وبعد آبشون رو کامل بگیر خشک خشک بشن با بقیه مواد خوب ورز بده یک ساعت بزار یخچال استراحت بعد تو دستت شکل بده توی روغن داخل بزار سرخ بشن  

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
2810