2777
2789

دیگ دانشگاهم داره تموم میشه هیچ دوستی هم ندارم نزدیک به یک ساله دارم میام باشگاه هیچکس باهام خوب نیست حس میکنم همه از من بدشون میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر منی تو 😄😄😄 منم حس میکنم کل دنیا ازم بدش میاد

منم حس میکنم طلسم شدم تو مدرسه همه مسخره میکنن اذیت میکنن ادا در میارن از بچگی اینجو ری یا دختر ه تو مدرسه میگه بچها از این بدم میاد در صورت ساکتم کاری نکردم باهاشون سرم تو کار خودم بوده همیشه 

بنام غرور و قربانی هایش.... :)🖤

منم حس میکنم طلسم شدم تو مدرسه همه مسخره میکنن اذیت میکنن ادا در میارن از بچگی اینجو ری یا دختر ه تو ...

منم همینطورم، کلا نه تو مدرسه نه اقوام نه حتی والدینم محبوب نبودم ،حس میکنم یه انرژی دافعه دارم روحی دارم همه ازم فاصله میگیرن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
منم حس میکنم طلسم شدم تو مدرسه همه مسخره میکنن اذیت میکنن ادا در میارن از بچگی اینجو ری یا دختر ه تو ...

خوشگل و خوش پوش و خوش سخنم نبودم  ،الانم یه خفیف افسردگی دارم زیاد به خودم نمیرسم شاید بخاطر اینم باشه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
منم همینطورم، کلا نه تو مدرسه نه اقوام نه حتی والدینم محبوب نبودم ،حس میکنم یه انرژی دافعه دارم روحی ...

هعییی من حتی تو مجازی هم رفیق ندارم همه دوری میکنن دلم گرفته 🥺🥺🖤🖤

بنام غرور و قربانی هایش.... :)🖤