2777
2789
عنوان

این حسو حالو برای همتون آرزو میکنم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 94 پست

من دوست دارم شوهرم همیشه کنارمون باشه وقتی میره سرکار دلتنگش میشم

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
منم موقع تنهایی احساس آرامش عجیبی دارم نمیدونم چرا اینقدر لذت بخشه، دارم نگران میشم برا خودم، خخخ

دقیقا من مثل شما هستم 

از تنهایی لذت میبرم 

تنهایی رو دوستدارم .

من دوران مجردی هیچ دوستی نداشتم  بعد به من میگفتن چرا تنها میری مدرسه یا کلاس  دوست پیدا کن ،، ولی من راضی بودم  

بیشتر خوش میگذره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من برعکس اگه نباشه دیونه میشم بچه ها از من بدترن 

کلا هرجا بره دنبالشیم 😂😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
2805
مرسی شغل شوهرتون چیه؟خوشبحالتون ما اولین بارمونه

من ک همسرم راننده س و همیشه تنهام 

سخته با بچه کوچیک بعضی اوقات کم میارم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
کی گفته؟

چون هیچوقت تنهای تنها نیستی

همیشه یا بابات هست یا مامانت یا خواهربرادرت

مخصوصا اگه اتاق نداشته باشی و همه کاراتو مجبور باشی جلو چشمشون انجام بدی

درمورد همه برنامه هات نظر میدن و حتی اگه برات اهمیت نداشته باشه هم باز دلت چرک میشه از کاری که میخوای انجام بدی

زیاد بخوابی بهت میگن چقدر میخوابی

بخوای تا دیروقت بیدار باشی هم روت نمیشه هم هی میگن بگیر بخواب

تلویزیونم که کامل دراختیار بقیست

یکم بری توی گوشی بهت گیر میدن

بری سرکار گیر میدن

نری سرکار گیر میدن

درس بخونی و نخونی گیر میدن

اصلا ادم حریم خصوصی خودشو نداره نمیتونه زندگی مورد علاقشو انجام بده

وای نه ما حال میکنیم پسر کوچیکم گاهی اوقات گریه میکنه دلم گرفته ولی منو پسربزرگم نه خوشحالیم ازاین ...

وای یاد فیلم سینمایی سوپراستار مخفی افتادم 😂😂اونم هندیه ولی اونجا زنه از مرده کتک می‌خورد بخاطر همین وقتی شوهرش میرفت ماموریت زنه و بچه هاش خوشحالی میکردن

باز شما میگی از شر آشپزی و چایی صبونه راحت شدی صدا زدناشونم رو مخه مثلا هر موقع هی اسم آدمو صدا میزنن بخدا حال آدم از اسم خودشم بهم میخوره😂😅منکه اینجوریم

من ک همسرم راننده س و همیشه تنهام سخته با بچه کوچیک بعضی اوقات کم میارم

اره میدونم سخته 

من تو خونه یه سری چیزا تموم شده بود. یا برای اشغال ها  یا بعضی وقتا شب که میشه میترسم 

وای این چه صدای بود نکنه دزده یا پشت در کسی وایساده .

چون شما همیشه دور بوده  سخته براتون 

ولی من اولین باره حس خوبی دارم 

2810