2777
2789
عنوان

کسایی ک میتونن سوالات دینی جواب بدن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 31 پست
رنگ پوست و چشم که مربوط به نسلی که در یه موقعیت آب و هوای خاص زندگی میکردن میشه

این مطلب رو یه پیج معتبر دیدم  گفته بود تمام چشم آبیهای جهان جدشون یک نفره 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه یه نظریه دیگه در مورد لیلیث زن دیگه ی آدم هم وجود داره در کل هیچ کس هیچ چیز نمیدونه

لیلیث از آدم بچه ای نداشته 

اول خدا لیلیث رو آفرید که به آدم ازدواج کنه ولی لیلیث خودش رو از آدم برتر میدونه و اعتراف میکنه که تمکین نمیکنه و برای همین از بهشت رانده میشه لیلیث نماد فمنیست هستش و فکر کنم با شیطان ازدواج میکنه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

خدا دو تا فرشته رو تبدیل به انسان میکنه می فرسته پایین اصلا سر همین قضیه دعوا میشه...

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
این مطلب رو یه پیج معتبر دیدم گفته بود تمام چشم آبیهای جهان جدشون یک نفره

کدوم پیج ؟ اگر کسی یکم ژنتیک خونده باشه کاملا متوجه که رنگدانه های چشم و بدن در اثر آب و هوا و سبک زندگی شخص مشخص میشه توی چند نسل

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
کدوم پیج ؟ اگر کسی یکم ژنتیک خونده باشه کاملا متوجه که رنگدانه های چشم و بدن در اثر آب و هوا و سبک ز ...

من میخواستم اینو بگم گفتی 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
لیلیث از آدم بچه ای نداشته اول خدا لیلیث رو آفرید که به آدم ازدواج کنه ولی لیلیث خودش رو از آدم برتر ...

نه دیگه آخه میگن حوا سر یه داستانی با شیطان از بهشت اخراج میشه یعنی اصل داستان اون سیب و گندم و اینا نبوده 

کلا داستان پیچیده است

کدوم پیج ؟ اگر کسی یکم ژنتیک خونده باشه کاملا متوجه که رنگدانه های چشم و بدن در اثر آب و هوا و سبک ز ...

یادم نمیاد ولی شاهین صمد پور هم استوری کرده بود بزنی گوگل هم برات میاره 

یادم نمیاد ولی شاهین صمد پور هم استوری کرده بود بزنی گوگل هم برات میاره

یه مجری که در مورد ژنتیک و غیره استدلال کرده براتون سندیت داره ؟ 

جالبه دیگه به صحبت با شما ادامه نمیدم 

دربارۀ‌ ازدواج فرزندان حضرت آدم(ع) در میان‌ دانشمندان‌ اسلامی‌ دو نظریۀ وجود دارد:

1. در آن‌ زمان‌ چون هنوز قانون‌ تحریم‌ ازدواج‌ خواهر و برادر از طرف‌ خداوند قرار داده‌ نشده‌ بود و چون‌ راهی برای‌ بقای نسل‌ بشر غیر از این‌ راه‌ نبود‌، ازدواج‌ آنان‌ با یکدیگر صورت‌ گرفت‌.
  2. نظریۀ دیگر آن‌ است‌ که‌ چون‌ ازدواج‌ با محارم‌ یک‌ عمل‌ قبیح‌ و زشت‌ است‌، ازدواج فرزندان‌ آدم‌ با یکدیگر ممکن‌ نبود و فرزندان‌ آدم‌ با دخترانی‌ از نژاد و نسل‌ دیگر که‌ در روی‌ زمین‌ بودند ازدواج‌ کردند. بعدها که‌ فرزندان‌ آنها با هم‌ پسر عمو شدند، زناشویی‌ میان‌ خود آنان‌ صورت‌ پذیرفت‌ و از این طریق نسل انسان گسترش یافت.
نه دیگه آخه میگن حوا سر یه داستانی با شیطان از بهشت اخراج میشه یعنی اصل داستان اون سیب و گندم و اینا ...

شیطان قبل اخراج ادم و حوا از بهشت به خاطر سجده نکردن بر ادم رانده شد و طبق آیات قرآن هر دوی آنها یعنی ادم و حوا فریب شیطان خوردن و از بهشت رانده شدن

یه مجری که در مورد ژنتیک و غیره استدلال کرده براتون سندیت داره ؟ جالبه دیگه به صحبت با شما ادامه نمی ...

برو بابا 

کی با شما بود اصلا 

گفتم پیجش رو یادم نیست و این آقا هم استوری کرده بود گوگل هم بزنی یه سری مطالب نوشته .یه دو خط ژنتیک خونده نمیدونه چی بگه 

شیطان قبل اخراج ادم و حوا از بهشت به خاطر سجده نکردن بر ادم رانده شد و طبق آیات قرآن هر دوی آنها یعن ...

ممکن اما این توی قرآن ، توی کتاب های دیگه جور دیگه ای نوشته شده ، در هر حال موضوع مربوط به خیلی سال پیش هست 

ممکن اما این توی قرآن ، توی کتاب های دیگه جور دیگه ای نوشته شده ، در هر حال موضوع مربوط به خیلی سال ...

قران کتابی هس بدون تحریف و سندیت داره آیات قرآن کلام خداست پس مهم نیس این قضیه برای چن سال پیش بوده هیچ چیز بر خدا پوشیده نیست

2810