2777
2789
عنوان

نازکی دور چشم در اثر کورتون

23 بازدید | 3 پست

دوستان من حدود پنج ماه پیش به علت التهاب و قرمزی دور چشمم رفتم پیش متخصص پوست که بهم کورتون موضعی دادن و متاسفانه نه تنها مشکلم رو حل نکرد بلکه دور چشمم رو به قدری نازک کرد که الان رگ های خونی دور چشمم پیداست

دکتر هم رفتم فایده ای نداشت خواستم لیزر کنم گفتن چون دور چشمه خطرناکه

عاجزانه خواهش میکنم اگر کسی راه حلی داره بگه زندگیم نابود شده سر این قضیه

سلام. ببین اون کورتون رو نوشته که برای مدت کوتاهی لایه‌ی خیلی ظریفی رو بمالی اون ناحیه نه اینکه زیاد استفاده کنی. به احتمال زیاد شما زیاد استفاده کردی و هر بار لایه‌ی نازکی نزدی برای همین پوستت نازک شده و مشکلش چه از نظر خود اون حساسیت زیر چشمیت و چه از نظر ظاهری بیشتر شده. اما اشکالی نداره حالا دیگه قطعش کن. زیر پوست چشمت اصلا هیچی نزن. حتی صابون. حمام هم که میری اصلا نذار کف شامپو یا صابون بهش بخوره. دستم بهش نزن. هیچی هم نمالون اون ناحیه. هیچی. بعد مدتی هر چند طولانی خوب میشی. ممکنه طول بکشه ولی خوب میشه.

من پزشک نیستم اما این دردو داشتم جوری که خودم دیگه پزشک خودم شدم. با همین دستوری که بهت گفتم الان بعد چند سال خوب خوب شدم و دیگه هیچی بهش نمیزنم تا عود نکنه و ظاهرشم عالی شده مثل قبل. مثل افرادی که هرگز اون مشکلو نداشتن. من البته خودمم به خاطرش ناراحت نمیکردم دیگه. چون میدونستم ناراحتی بدترش میکنه. حتی وقتی بیرون میرفتم دیگه هیچ آرایشی نمیکردم. منظورم اینه که ضد آفتاب هم حتی نمیزدم. یا بقیه صورتمو میزدم ولی زیر چشمم همچنان زخم بود و اصلا هم خجالت نمیکشیدم توی اجتماع. چون میدونستم در درازمدت سودشو میبرم و همین شکلی هم شد. اصلا نباید زیر پوست چشم دست بزنی یا با صابون و شامپو و مواد کورتونی برخورد کنه. هر وقتم خارش شدید داشت یا عود کرد با دستور پزشک اگر کورتون نوشتن مثلا یک بار خیلی خیلی لایه ظریف میزدم اونم فقط یک بار. دیگه نمیزدم تا دو سه ماه. همون کفایت میکرد و خوبش میکرد. این درد درمان داره ولی صبر میخواد و رعایتهایی که گفتم.

خود من متاسفانه ماسکهای مختلف میزدم زیر چشمم و صابون و شامپو چشم و از این چیزا میزدم وقتی میخواستم ضد آفتاب روی پوستمو بشورم و همین باعث شد که مبتلا بشم. ولی وقتی دچارش شدم دیگه تجربه کردم و هیچی زیر چشمم نزدم تا خوب خوب شد. من حتی برای نزدیک سه سال چهار سال همون قسمت پوسته پوسته بود و بیرون هم معلوم بود. به مرور با نزدن هیچی خوب شد. الانم دیگه هیچی نمیزنم و مدت زیادیه نزدیک یک سال بیشتره که خوب خوب شدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی شامپو بدن و شامپوهای سر خیلی عطردار و سولفات دار نباید استفاده کنی هیچ وقت توی حمام. من پزشکم گفت فقط صابون گلیسرینه بچه همیشه بزن و شامپو بچه هم برای سرت. الان که یکی دو سالی میشه خوب خوبم هیچ وقت دیگه شامپوهای سولفات دار و شامپو بدن نزدم. فقط شامپو بچه و صابون بچه گلیسرینه و اصلا هم نمیذارم به چشمم بخورن. صورتم رو هم همیشه با آب ولرم میشورم نه آب داغ یا آب سرد. یه آب ملایم خیلی عالی.