اقایی رو بهم معرفی کردن و چون معرفمون مشاور بود تو اتاق مشاور برای اولین بارهمو دیدبم ک اگر اوکی بود بعذ از طریق خانواده ها اقدام کنن. امروز ساعت۱۲نیم همو دبدبم کلیت بدک نبود میخواستم بگم ب معرف ک نظرم مثبته. بنظرتون الان پیام بدم؟
برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عجله نکن به مشاورت یوی دو روز دیگه بگو باید چند جلسه دیکه زیر نظر خودش همو ببينيد
نه خود مشاور گف میتونین زیرنظر خانواده ادامه بدین یاهم نه اول مطمعن بشین ک من گفتم باید باقی اشنایی اگر پسند کردبم زیرنظر خانوادع ها باشه. براهمبن میگم بنظرتون الان جوابم بگم ک موافق ادامه اشنایی هستم؟
برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت